ΠΑΟΚ: Οι Ιταλοί φέρνουν πάλι στο προσκήνιο τον Σοριάνο

Το όνομα του ΠΑΟΚ φιγουράρει στα ιταλικά ΜΜΕ, καθώς εμπλέκεται ξανά με την υπόθεση του Ρομπέρτο Σοριάνο ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την αποχώρηση από την Μπολόνια.

Μάλιστα η ιταλική εφημερίδα «La Repubblica» πάει το θέμα του έμπειρου μέσου ένα βήμα παρακάτω, αφού αναφέρει και τον Μάουρο Λεόν, τον οποίο ιταλικά δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών «έστελναν» στον ΠΑΟΚ για το πόστο του αθλητικού διευθυντή.

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Σοριάνο, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο του αθλητικού Διευθυντή, Μάουρο Λεόν, που σκοπεύει να εξετάσει πολύ προσεκτικά την αγορά της Serie A. Επομένως, ο μέσος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τη Μπολόνια θα μπορούσε να καταλήξει στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

https://www.metrosport.gr/paok-oi-italoi-fernoyn-pali-sto-proskinio-ton-soriano-836183

 

Γρόσδης: «Φέτος θα είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ»

Ο Βασίλης Γρόσδης μιλάει στο PAOK24!


Γέννημα θρέμμα του PAOK Academy, ο Βασίλης Γρόσδης πέρασε σχεδόν απ’ όλα τα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου και την τελευταία διετία είναι ενεργό μέλος του ΠΑΟΚ Β’.

Γεννημένος τον Απρίλιο του 2002, πρωτοήρθε στον ΠΑΟΚ το 2014 και πολύ γρήγορα χρίστηκε πρωταθλητής με την Κ15 την σεζόν 2015-16. Στη συνέχεια σήκωσε την κούπα και με την Κ19, ενώ μάλιστα εισήχθη στο τμήμα των ΤΕΦΑΑ Σερρών.

Μεταξύ άλλων, ο νεαρός μέσος αναφέρθηκε στην περσινή χρονιά, μίλησε για την φετινή προετοιμασία και την νέα τάξη πραγμάτων στον ΠΑΟΚ Β, ενώ εξωτερίκευσε την επιθυμία του να ενταχθεί κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την προετοιμασία και το τι περιμένει για τη νέα σεζόν:

«Έχουμε ξεκινήσει με ένα νέο τεχνικό επιτελείο, κάποια παιδιά που ήμασταν εδώ και τα προηγούμενα χρόνια, ενώ ανέβηκαν και κάποιοι μικρότεροι. Είναι μια νέα αρχή για εμάς, δουλεύουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Καθημερινά δουλεύω για την εξέλιξη μου. αλλά και για να βοηθάω την ομάδα. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η χρονιά μας. Προσωπικός μου στόχος είναι να ανέβω στην πρώτη ομάδα, και να αποτελέσω βασικό στέλεχος της».

Για τη θέση του και τις αδυναμίες που θεωρεί ότι πρέπει να βελτιώσει:

«Η θέση μου είναι στον χώρο του κέντρου. Όσον αφορά τους τομείς που χρίζουν βελτίωσης, θέλω να γίνω περισσότερο aggressive και να βελτιωθώ στο ψηλό παιχνίδι».

Για την προηγούμενη σεζόν και πως θα την χαρακτήριζε:

«Θα μπορούσε να θεωρηθεί δύσκολη για εμένα σε προσωπικό επίπεδο. Ξεκίνησα με έναν τραυματισμό, τον οποίο ευτυχώς ξεπέρασα και επέστρεψα γρήγορα για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το τι διαφορετικό πρέπει να περιμένουμε φέτος από τον ΠΑΟΚ Β:

«Σίγουρα έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια, θα βοηθήσουμε και τους μικρότερους να ενταθούν στην κατηγορία και στις συνθήκες, για να έχουμε μια καλή χρονιά.

Βοηθάει ότι ξέρουμε τον προπονητή, και τα παιδιά. Έτσι κι αλλιώς όλοι είμαστε ΠΑΟΚ κι ο στόχος της ομάδας είναι η προώθηση των νέων παιδιών. Όλα είναι θέμα προσαρμογής και νομίζω ότι θα είμαστε μια χαρά».

Τι συμβουλές θα έδινε σε ένα παιδί που μπαίνει τώρα για πρώτη φορά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο:

«Σίγουρα ότι θα βελτιώνεται αγώνα με τον αγώνα. Κι εμείς οι παλιότεροι από την πλευρά μας προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά. Τους λέμε πως πρόκειται για ένα δυνατό πρωτάθλημα που έχει σκληρές μάχες, και ότι θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά».

Για το αν εντοπίζει διαφορές στον τρόπο δουλειάς φέτος:

«Δε νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Είναι προετοιμασία είναι, πρέπει να δώσουμε το 100%. Είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε κι εμείς τον προπονητή»

https://www.paok24.com/podosfairo/442425/grosdis-fetos-tha-einai-i-chronia-toy-paok/

ΠΑΟΚ: Οι Ιταλοί φέρνουν πάλι στο προσκήνιο τον Σοριάνο Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 10, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.