Επιμένουν οι Ιταλοί για Σοριάνο.Μπλέκουν και τον Μάουρο Λεόν στην υπόθεση

Για ακόμα μια ημέρα το όνομα του ΠΑΟΚ συνεχίζει να «παίζει» στα ιταλικά ΜΜΕ, αφού τον εμπλέκουν εκ νέου με την υπόθεση του Ρομπέρτο Σοριάνο, που αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την αποχώρηση από την Μπολονία.

Μάλιστα η ιταλική εφημερίδα «La Repubblica» πάει την υπόθεση του έμπειρου μέσου ένα βήμα παρακάτω, αφού αναφέρει και τον… Μάουρο Λεόν, τον οποίο ιταλικά δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών «έστελναν» στον ΠΑΟΚ, για την αθλητική του διεύθυνση, με τους «ασπρόμαυρους» να μην τα επιβεβαιώνουν.

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Σοριάνο, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο του αθλητικού Διευθυντή, Μάουρο Λεόν, που σκοπεύει να εξετάσει πολύ προσεκτικά την αγορά της Serie A. Επομένως, ο μέσος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τη Μπολόνια, θα μπορούσε να καταλήξει στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

https://inpaok.com/787901/epimenoun-oi-italoi-gia-soriano/

 

«Επιστρέφει λόγω τραυματισμού ο Μπάμπα!»

Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τη Γκάνα

Το ότι ο Ράχμαν Μπάμπα επιστρέφει στην Ελλάδα, λόγω προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει, αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Γκάνα, με τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ να μην είναι διαθέσιμος για το επερχόμενο φιλικό της Εθνικής Γκάνας με τη Λιβερία.

Όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην Ελλάδα λόγω ενός προβλήματος, το οποίο και αποκόμισε από το παιχνίδι- πρόκριση με την Κεντρική Αφρική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φιλικό της Γκάνας με τη Λιβερία είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη, 12/9.

https://inpaok.com/787911/epistrefei-logo-travmatismou-o-baba/

Προσέχουν για να έχουν με Μάρκος Αντόνιο

Πώς έχει η κατάσταση με τον Βραζιλιάνο μέσο

Προετοιμασίας συνέχεια για τον ΠΑΟΚ εν μέσω διακοπής των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με τη δουλειά ενόψει της επανέναρξης να τίθεται σε πρώτο πλάνο.

Η αλήθεια είναι πως λόγω των προκριματικών αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024, του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και του EURO K21, o Δικέφαλος αποχωρίστηκε πολλούς διεθνείς ποδοσφαιριστές του, ωστόσο, ένας σημαντικός αριθμός νεοφερμένων αλλά και παικτών από τις ακαδημίες προπονούνταν στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ.

Κάποιοι εξ αυτών είναι οι Άλι Σαμάτα (σ.σ λόγω προσωπικών θεμάτων εξασφάλισε άδεια και βρίσκεται στην πόλη), Μάγκομεντ Οζντόεφ, Σουαλιό Μεϊτέ και Μάρκος Αντόνιο. Αναφορικά με τον Βραζιλιάνο χαφ, εξακολουθεί να προπονείται ατομικά, καθώς έχει εκπονηθεί για τον ίδιο ειδικό πρόγραμμα. Ο λόγος είναι πως ο Μάρκος Αντόνιο είχε ένα μυϊκό πρόβλημα κατά την παρουσία στη Λάτσιο, που τον ανάγκασε να χάσει αρκετές προπονήσεις.

Αυτό έχει ως απόρροια να υπάρχει έλλειψη ρυθμού στον ποδοσφαιριστή. Συνεπώς, προκύπτει πως χρειάζεται χρόνο, προκειμένου να ενταχθεί ομαλά στο πρόγραμμα των υπολοίπων και μέσα στην επόμενη εβδομάδα να μπορέσει να ανεβάσει ρυθμούς ενόψει των απαιτητικών αγώνων που έπονται.

Όπως επισημαίνουν οι «ασπρόμαυροι» στο σημερινό (09/09) training report για το ιατρικό δελτίο: «Οι Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα».

https://inpaok.com/787870/prosechoun-gia-na-echoun-me-markos-antonio/

Εκεί που δεν έχει ξαναπάει ο ΠΑΟΚ

Η «πρώτη» του Δικεφάλου στη Φινλανδία

Είναι σαφές πως η προσοχή όλων εντός ΠΑΟΚ μετατοπίζεται στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, κατόπιν της διακοπής λόγω των εθνικών ομάδων, σε ένα διάστημα που αναμένεται να δοκιμαστεί δεδομένου του απαιτητικού του προγράμματος, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Αρχής γενομένης από το εντός έδρας ματς με τον Άρη στην Τούμπαοι «ασπρόμαυροι» μπαίνουν σε μία άκρως απαιτητική περίοδο καθώς θα κληθούν να δώσουν έξι αγώνες σε 18 ημέρες.

Μετά την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους», το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να μπει εκ νέου σε ευρωπαϊκή τροχιά αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Ελσίνκι (21/09).

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Δικέφαλος θα τεθεί για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή ιστορία του αντίπαλος με ομάδα από τη Φινλανδία.

Ακόμη, η Φινλανδία αποτελεί την 35η χώρα που θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη μετά τις Αυστρία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Αγγλία, Γαλλία, Γεωργία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Καζακστάν, Μολδαβία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σκωτία, Σλοβακία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία και Σερβία.

Στην ουσία για τον ΠΑΟΚ η μοναδική… δυσκολία (τουλάχιστον στα χαρτιά, αφού όλα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο) που του επεφύλασσε η ευρωπαϊκή κλήρωση αποδείχθηκε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τις Ελσίνκι και Αμπερντίν να φαντάζουν πιο βατές σε θεωρητική βάση τουλάχιστον.

https://inpaok.com/787861/ekei-pou-den-echei-xanapaei-o-paok/

Αλεξιάδης: «Στόχος η συνεργασία με την πρώτη ομάδα» (video)

Η «αποκάλυψη» του νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ Β, on camera

O Αλέξης Αλεξιάδης έχει αναλάβει το τιμόνι του ΠΑΟΚ Β και μετά από περίπου τέσσερις εβδομάδες προετοιμασίας «άνοιξε» τα χαρτιά του, για το πλάνο του για τη δεύτερη ομάδα, την απαραίτητη συνεργασία με την πρώτη, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ιβάν και την οικογένεια Σαββίδη γενικότερα, για την ευκαιρία που του δόθηκε.

Παράλληλα, χαρακτήρισε το πρότζεκτ της δεύτερης ομάδας ως «βιτρίνα» της ακαδημίας, τονίζοντας πως ο στόχος του Δικεφάλου σε κάθε πιθανή κατηγορία, δεν είναι άλλος από την νίκη.

Δείτε τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός των «ασπρόμαυρων» on camera, μέσα από την κάμερα του PAOK TV:

Γ. Γκούμας: «Παίζει καλό ποδόσφαιρο η ΑΕΚ - Έκανε το επόμενο βήμα ο ΠΑΟ - ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ θα είναι πολύ ανταγωνιστικοί φέτος»

ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ στέλνουν φιάλες νερού σε Βόλο και Καρδίτσα

Η «καρδιά» του ΠΑΟΚ «χτύπησε» στην Βαλκανική πλατεία - Αποθέωση για τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου

Εύκολη νίκη - πρόκριση για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ

Στον αστερισμό του Ντεσπότοφ ο ΠΑΟΚ

Το «χρηματιστήριο» της Super League: Η αξία των ομάδων και των παικτών

Οι πρώτες δηλώσεις Ντεσπόντοφ στα "ασπρόμαυρα": «Εξαιρετικό κλαμπ - Φανταστικοί φίλαθλοι»

Ο Κίριλ Ντεσπότοφ το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ντεσπότοφ έως το 2027

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη για τον Δικέφαλο ο Ντεσπότοφ

Επιμένουν οι Ιταλοί για Σοριάνο.Μπλέκουν και τον Μάουρο Λεόν στην υπόθεση Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 10, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.