«Συνεχίζονται οι επαφές της Τζένοα για Κοτάρσκι» - Νο1 στόχος ο κίπερ του ΠΑΟΚ. Σταθερά στο κάδρο της Τζένοα παραμένει ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, με τα ιταλικά ΜΜΕ να διατηρούν στην επιφάνεια το θέμα του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως γίνονται προσπάθειες για να ολοκληρωθεί το deal!

Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι Ιταλοί, «κλειδί» για τη μεταγραφή του Κροάτη αποτελεί ο Γεμπόα, αν και ο ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει στην πλευρά της Τζένοα πως δε μπαίνει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων έμψυχων ανταλλαγμάτων.

Πέρα από τον Γεμπόα όμως, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η διάθεση των «Ροσομπλού» να ανέβουν οικονομικά καθώς οι συζητήσεις ξεκίνησαν από μια εξαιρετικά χαμηλή βάση 3 εκατ. ευρώ, χρήματα που απορρίφθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη από τους Θεσσαλονικείς.

Εκείνο που είναι ξεκάθαρο στην παρούσα φάση, είναι πως ο Κοτάρσκι είναι ο Νο1 στόχος της ιταλικής ομάδας που δεν δείχνει διάθεση να εγκαταλείψει.

Μάλιστα, οι Ιταλοί εμφανίζονται αισιόδοξοι πως η υπόθεση προχωρά καλά, τονίζοντας πως γίνονται βήματα προόδου με τον ΠΑΟΚ αλλά σε κάθε περίπτωση τονίζουν πως η υπόθεση Κοτάρσκι θέλει χρόνο και υπομονή από την πλευρά τους.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1212190_synehizontai-oi-epafes-tis-tzenoa-gia-kotarski-no1-stohos-o-kiper-toy-paok

 

«Συνεχίζονται οι επαφές της Τζένοα για Κοτάρσκι» - Νο1 στόχος ο κίπερ του ΠΑΟΚ. Σταθερά στο κάδρο της Τζένοα παραμένει ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, με τα ιταλικά ΜΜΕ να διατηρούν στην επιφάνεια το θέμα του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως γίνονται προσπάθειες για να ολοκληρωθεί το deal! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 30, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.