ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: «Ο Μεϊτέ θα φέρει 2 εκατομμύρια στη Μπενφίκα» Τι λέει η Α’ Bola για το ανοιχτό θέμα μεταξύ ΠΑΟΚ και πορτογαλικής ομάδας για τον παίκτη

Ενα από τα ανοιχτά ζητήματα που αναμένεται να κλείσουν το προσεχές διάστημα για τον ΠΑΟΚ που διαμορφώνει το ρόστερ του τη νέα σεζόν είναι και αυτό του Μεϊτέ.

Όπως είχε αποκαλύψει το PAOK24, η νέα CEO της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Μαρία Γκοντσάρεβα, ταξίδεψε στην Πορτογαλία ώστε με αφορμή τη συνεδρίαση της ECA, να συζητήσει και με τους ανθρώπους της Μπενφίκα και τις τελευταίες λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση.

Η Α’ Bola αναφέρεται στην παραπάνω εξέλιξη με σημερινό της ρεπορτάζ και σημειώνουν ότι η συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Μπενφίκα θα «κλειδώσει» στα 2 εκατ. εκ των οποίων το 1,5 θα καταβληθεί άμεσα και τα άλλα 500.000 με μπόνους.

Οι Πορτογάλοι θεωρούν δεδομένη την παραμονή του παίκτη στην Τούμπα και αναφέρουν ότι η Μπενφίκα θα κερδίσει 2 εκατ. ευρώ από τον παίκτη.

https://www.paok24.com/podosfairo/497743/o-meite-tha-ferei-2-ekatommyria-sti-mpenfika/

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: «Ο Μεϊτέ θα φέρει 2 εκατομμύρια στη Μπενφίκα» Τι λέει η Α’ Bola για το ανοιχτό θέμα μεταξύ ΠΑΟΚ και πορτογαλικής ομάδας για τον παίκτη Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.