ΑΣΚρατάει Μυλωνάκη και κοιτάζει Πράπα ο ΠΑΟΚ Κινητικότητα και στο μπάσκετ γυναικών του Δικεφάλου.

Στο… φουλ οι μηχανές σε όλα τα «ασπρόμαυρα» τμήματα που σχεδιάζουν τα ρόστερ τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Η πάντα φιλόδοξη ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει και φέτος ένα έμψυχο δυναμικό που θα συνδυάζει την εμπειρία με το ταλέντο, δίνοντας χώρο και χρόνο και στα κορίτσια που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου.

Το βάρος στο μεταγραφικό παζάρι από πλευράς «ασπρόμαυρων» πέφτει φυσικά στην καλύτερη δυνατή επιλογή των τριών ξένων παικτριών, όπως συνέβη και την περασμένη σεζόν με τον Δικέφαλο του Βορρά να δικαιώνεται με τις αποφάσεις που πήρε, καθώς οι Ουόκερ και Τζόουνς αποδείχτηκαν… λίρα 100 για το σύνολο του Αγγελίδη.

Μέχρι λοιπόν ο ΠΑΟΚ να καταλήξει στις τελικές του επιλογές από το εξωτερικό, «τρέχουν» και οι κινήσεις σχετικά με τις ανανεώσεις και τις νέες προσθήκες.

Με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά θα συνεχίσει να αγωνίζεται η Βαρβάρα Μυλωνάκη, με την 25χρονη αθλήτρια φόργουορντ να δίνει λύσεις την περασμένη σεζόν με τους 5,4 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μ.ο

Στο μεταξύ ο ΠΑΟΚ έχει στα «ραντάρ» του και την 24χρονη Ισμήνη Πράπα η οποία την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ηρακλή έχοντας μάλιστα εξαιρετική εικόνα στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής χρονιάς.

Η Πράπα (1,73) αγωνίζεται ως πλέι μέικερ και γκαρντ.

Η 24χρονη αθλήτρια έχει αποτελέσει μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων (U16, U18, U20). Το 2018 μετακόμισε στην Αμερική και στο κολλέγιο του Pittsburgh όπου αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια. Την επόμενη σεζόν συμμετείχε σε 27 αγώνες έχοντας κάνει καλύτερη εμφάνιση με 12 πόντους (4/4 τρίποντα) και 3 ασίστ.

Στο  ελληνικό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Ελευθερίας Μοσχάτου και του ΠΑΣ Γιάννινα, πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη για τον Ηρακλή.

https://www.paok24.com/as-paok/498776/krataei-mylonaki-kai-koitazei-prapa-o-paok/

 

ΑΣΚρατάει Μυλωνάκη και κοιτάζει Πράπα ο ΠΑΟΚ Κινητικότητα και στο μπάσκετ γυναικών του Δικεφάλου. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 14, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.