Υπόθεση Κεντζιόρα: Ποιες είναι οι επιλογές του ΠΑΟΚ. Η παραμονή του Τόμας Κεντζιόρα είναι μία ακόμη υπόθεση που απασχολεί έντονα τον ΠΑΟΚ, έχοντας εξ αρχής ξεκάθαρη στάση. Τι ακριβώς ισχύει όμως με τον Πολωνό αμυντικό και την Ντιναμό Κιέβου;

Δεδομένης της προσφοράς του στους πρωταθλητές, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, πάρθηκε εύκολα η απόφαση περί παραμονής του Τόμας Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ. Η δεύτερη θητεία του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον Πολωνό αμυντικό να βάζει «πλάτη» στα δύσκολα, καταγράφοντας μία γεμάτη σεζόν.

Αν και οι απαιτήσεις του ήταν αρκετά υψηλές, με γνώμονα πως μιλάμε για έναν πολυθεσίτη στην άμυνα που είναι πάντα απαραίτητος ενόψει μίας απαιτητικής σεζόν, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να δώσει τα χρήματα που αξιώνει. Για την ακρίβεια προσφέρει ένα συμβόλαιο κοντά στο εκατομμύριο στον Κεντζιόρα, με τον οποίο υπάρχει καταρχήν συμφωνία.

Όπως είχατε διαβάσει μέσα από το SDNA, από το Πάσχα είχαμε επισημάνει πως στην περίπτωση του Κεντζιόρα, θα μπει δεδομένα στο κάδρο και η Ντιναμό Κιέβου. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024 με τους Ουκρανούς και ως εκ τούτου θα πρέπει να βρεθεί μία φόρμουλα αποδέσμευσής του με κάποιο αντίτιμο προφανώς. 

Ο ΠΑΟΚ έκανε σαφές πως είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι 200.000 ευρώ για να καλύψει ορισμένα χρωστούμενα, την ώρα που το κλαμπ της Ουκρανίας αξιώνει και ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ. Από πλευράς Δικεφάλου έχουν μπει κόκκινες γραμμές, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα και στην πλευρά του Κεντζιόρα.

Προφανώς η ερώτηση που τίθεται αυτόματα στο μυαλό όλων είναι αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πατήσει πάνω στους κανονισμούς που ισχύουν για τον πόλεμο, ωστόσο, δεν υπάρχει καν σαν σκέψη τέτοια πρακτική από τους Θεσσαλονικείς. Έχουν τονίσει πως θα κυνηγήσουν το θέμα μέχρι ενός σημείου, πιέζοντας για την απόκτηση του Τόμας Κεντζιόρα, δίνοντας και συγκεκριμένα χρήματα. Από εκεί και πέρα οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν από τον Πολωνό αμυντικό...

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ έχει δώσει περιθώριο μερικών ημερών για να λάβει οριστική απάντηση, ειδάλλως θα στραφεί σε άλλη λύση. 

https://www.sdna.gr/podosfairo/1207517_ypothesi-kentziora-poies-einai-oi-epiloges-toy-paok

 

Υπόθεση Κεντζιόρα: Ποιες είναι οι επιλογές του ΠΑΟΚ. Η παραμονή του Τόμας Κεντζιόρα είναι μία ακόμη υπόθεση που απασχολεί έντονα τον ΠΑΟΚ, έχοντας εξ αρχής ξεκάθαρη στάση. Τι ακριβώς ισχύει όμως με τον Πολωνό αμυντικό και την Ντιναμό Κιέβου; Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 14, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.