ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Ετζούκε ο “εκλεκτός” του ΠΑΟΚ! Αυτός είναι ο παίκτης που ξεχωρίζουν οι “ασπρόμαυροι”

Μια από τις θέσεις που απασχολούν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι κι αυτή του εξτρέμ, με το όνομα του Κιντέρα Ετζούκε να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και είναι ο παίκτης, για τον οποίο γίνεται από χθες λόγος αναφορικά με τον στόχο του ΠΑΟΚ για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Ετζούκε πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Αντβέρπ, ενώ πρόπερσι είχε αγωνιστεί στην Bundesliga με τη φανέλα της Χέρτα Βερολίνου, σε δύο δανεισμούς από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εκμεταλλευόμενος τη διάταξη της UEFA για ξένους παίκτες που αγωνιζόντουσαν στη Ρωσία και είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο, ενώ τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι η ταχύτητα και η ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός.

Πέρυσι με την Αντβέρπ, είχε 39 συμμετοχές με 5 γκολ και 6 ασίστ, ξεκινώντας μέτρια τη σεζόν, αλλά κλείνοντάς την ως βασικός, ενώ με τη φανέλα της Χέρτα, είχε 21 συμμετοχές με 3 ασίστ, χάνοντας ένα σοβαρό διάστημα στη σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Ο παίκτης είναι πλέον ελεύθερος, με τον κύκλο του στην ΤΣΣΚΑ να έχει κλείσει και πολλά περισσότερα για αυτή την υπόθεση μπορείτε να διαβάσετε στη FORZA που κυκλοφορεί σήμερα

https://www.paok24.com/metagrafes/497987/etzoyke-o-quot-eklektos-quot-toy-paok/

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Ετζούκε ο “εκλεκτός” του ΠΑΟΚ! Αυτός είναι ο παίκτης που ξεχωρίζουν οι “ασπρόμαυροι” Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 08, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.