ΠΑΟΚ: Η επένδυση στον Θυμιάνη δεν είναι απόφαση λίγων εβδομάδων. Κώστας Πετρωτός

Είχε βραβευτεί από τον ΠΣΑΠΠ ως ο καλύτερος νέος παίκτης της Σούπερ Λιγκ 2 για τη σεζόν 2020-21, έχοντας μάλιστα συμπληρώσει ήδη στα 20 του πέντε χρόνια στην πρώτη ομάδα της Ξάνθης. 

Το ταλέντο του Κώστα Θυμιάνη δεν κρυβόταν και η αλήθεια είναι πως από τότε ο ΠΑΟΚ τον παρακολουθούσε στενά. Πάντως, όταν η Ξάνθη διαλύθηκε, είχε φτάσει μία ανάσα από την ΑΕΚ, καθώς ο Μελισσανίδης είχε συλλέξει καλές πληροφορίες από τον Πανόπουλο, αλλά ήταν η πρώτη περίοδος του Αλμέιδα και ο Αργεντινός δεν είχε πειστεί να τον εμπιστευτεί με αποτέλεσμα το αρχικό πλάνο να προβλέπει παρουσία στην ΑΕΚ Β.

 Κάπως έτσι τον Σεπτέμβριο του 2022 πήγε στον Πανσερραϊκό με τα χρήματα που του έδινε και η ΑΕΚ και κόντρα στην Ενωση πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ του στην Super League. 
Ο ΠΑΟΚ είχε συλλέξει και καλές πληροφορίες από τον Πάμπλο Γκαρσία που έδειξε διάθεση να τον εξελίξει ως στόπερ και κάπως έτσι μπήκε στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. 

Ας μην ξεχνάμε ότι ο 23χρονος άσος εκπροσωπείται από τους ατζέντηδες του Λουτσέσκου, Καρύδα-Φούγια και αυτό σημαίνει ότι και ο Ρουμάνος τεχνικός είχε στην διάθεσή του κάθε πληροφορία που χρειαζόταν για την αξιολόγησή του. 

Αν δεν είχε τραυματιστεί σε ματς με τον ΠΑΟΚ προς το τέλος της περσινής περιόδου, η μεταγραφή του θα ήταν σίγουρα πιο ηχηρή, όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν παίκτη που έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες και άρα το ταλέντο του είναι αξιολογημένο από αρκετούς. 

Ο Θυμιάνης θα αμείβεται με ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ ετησίως, απόλυτα λογικό για το στίγμα που έχει δώσει στην πρώτη κατηγορία και μένει για μία ακόμη φορά να δικαιώσει τους γονείς του που τον στηρίζουν από τα πρώτα βήματά του στην Πτολεμαΐδα.

 

ΠΑΟΚ: Η επένδυση στον Θυμιάνη δεν είναι απόφαση λίγων εβδομάδων. Κώστας Πετρωτός Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 18, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.