ΠΑΟΚ: Στο τελικό στάδιο οι επαφές με εξτρέμ, όλα δείχνουν Ετζούκε

Ρεπορτάζ: Κ.ΠΕΤΡΩΤΟΣ - Γ.ΖΑΪΡΗΣ

Μία από τις θέσεις που ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτη είναι αυτή του εξτρέμ και χθες προέκυψε η πληροφορία ότι ο Δικέφαλος είναι σε τελικό στάδιο επαφών με συγκεκριμένο παίκτη, το όνομα του οποίου δεν είχε διαρρεύσει.

Η πληροφορία ότι επρόκειτο για παίκτη που είχε ασχοληθεί και πέρυσι ο ΠΑΟΚ δημιούργησε φημολογία για τον 22χρονο Βραζιλιάνο Ρεϊνιέρ, που έπαιξε δανεικός από την Ρεάλ στην Φροζινόνε και τώρα τον θέλει η Φλαμένγκο.

Ωστόσο, ο παίκτης που φαίνεται να έχει το προβάδισμα τη δεδομένη στιγμή για τα εξτρέμ είναι ο 26χρονος Νιγηριανός, Τσιντέρα Ετζούκε, οποίος μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός στο Βέλγιο.

Ο Ετζούκε άφησε για πρώτη φορά τη Νιγηρία το 2017, για χάρη της Βαλερένγκα. Στο Όσλο παρέμεινε δύο χρόνια και κατέγραψε 69 συμμετοχές, έχοντας 15 γκολ και 9 ασίστ. Το 2019 η Χέρενφεν, έβγαλε από τα ταμεία της 2.000.000 ευρώ ώστε να τον κάνει δικό της.

Μετά από μια χρονιά στο ολλανδικό πρωτάθλημα, με 10 γκολ και 6 ασίστ σε 29 αγώνες, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πληρώνει 11,5 εκατομμύρια ευρώ και ο Ετζούκε μετακομίζει στη Ρωσία. Ο 26χρονος δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στη Μόσχα (65 συμμετοχές, 10 γκολ, 8 ασίστ) και το 2022 δόθηκε δανεικός στη Χέρτα Βερολίνου, σε μια χρονιά δύσκολη για τη γερμανική ομάδα, η οποία υποβιβάστηκε, ο Ετζούκε τη σεζόν 2022/23 είχε μόλις 3 ασίστ σε 21 παιχνίδια.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του η Αντβέρπ, στην οποία παραχωρήθηκε δανεικός από την ΤΣΣΚΑ τη σεζόν που μας πέρασε, καταγράφοντας 39 συμμετοχές, 5 τέρματα και 6 ασίστ. Ο Ετζούκε έχει την άνεση να αγωνίζεται και στις δύο πλευρές της επίθεσης.

Πάντα σε επαφές με Χάρτελ, φήμη και για Φαμπιάνο

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, ο ΠΑΟΚ έχει πάντα ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Γερμανό Μαρσέλ Χάρτελ (χθες το βράδυ μάλιστα υπήρξε φημολογία ότι είχε φτάσει πολύ κοντά στον Δικέφαλο), ενώ αναπτύχθηκε και φημολογία για τον Φαμπιάνο του Άρη που στο τέλος του μήνα μένει ελεύθερος, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επιπλέον πληροφορία.

https://www.metrosport.gr/paok-vlepei-tin-periptosh-toy-kintera-etzoyke-983928

 

ΠΑΟΚ: Στο τελικό στάδιο οι επαφές με εξτρέμ, όλα δείχνουν Ετζούκε Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 08, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.