Ιβάν και «Ντέλιας» οδηγούν την Ασπρόμαυρη Αρμάδα!

Γράφει ο: Θάνος Μπούζας

Η χαρά του ΠΑΟΚτσή φιλάθλου συνδυαζόμενη με την προσμονή δημιουργίας μιας ομάδας πληρέστερης και ισχυρότερης από την περυσινή, είναι αυτή που δεσπόζει στην ασπρόμαυρη ψυχή του.

Η παραμονή του Κωνσταντέλια για έναν ακόμη χρόνο δημιουργεί ένα συναίσθημα σαν αυτό της κατάκτησης ενός σημαντικού ποδοσφαιρικού στόχου. Ομολογουμένως ήταν πολύ δύσκολη έως μη διαχειρίσιμη η πιθανότητα μεταγραφής του παίκτη συνδυαζόμενη με το γεγονός ότι θα πήγαινε σε μια ομάδα ίσης αξίας με τον Δικέφαλο με ποσό που δεν αντικατοπτρίζει την αξία του ποδοσφαιριστή, δημιουργώντας παράλληλα ένα τεράστιο κενό.

Όπως έχουμε αναφέρει και στα πρόσφατα άρθρα μας, ο Κωνσταντέλιας δεν ήταν μόνο ένα σπουδαίο ταλέντο που δίνει στην ομάδα μια ώθηση που ανάλογη δε συναντάμε στην Ελλάδα. Ο21χρονος ποδοσφαιριστής, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα «έχτισε» θαυμαστές σ’ όλη τη χώρα.

Δημιούργησε και θα δημιουργήσει πολύ περισσότερους φιλάθλους του ΠΑΟΚ απ’ ότι επιφέρει η κατάκτηση τίτλων. Χιλιάδες μικρά και μεγαλύτερα παιδιά θέλουν να τον βλέπουν στο γήπεδο, να βγουν μια φωτογραφία μαζί του, να είναι περήφανοι που τον παρακολούθησαν από κοντά και μοιάζει να τον θεωρούν ως έναν σούπερ ήρωα όπως αυτούς που διαβάζαμε στα κόμικς. Όμως και οι «μεγαλύτεροι» φίλαθλοι ακόμη και οπαδοί νιώθουν μια ποδοσφαιρική ικανοποίηση με το να τον βλέπουν να αγωνίζεται ακόμη και κόντρα στην αγαπημένη τους ομάδα. Κανείς δεν πρόκειται να πει κακή κουβέντα.

Το μόνο που θα ακούσεις ή θα διαβάσεις στο διαδίκτυο είναι η αιθεροβάμονα επιθυμία να αγωνιζόταν ο Ντέλιας στον σύλλογό τους. Συνοψίζοντας το Σαββάτο το βράδυ, η δίωρη «συνάντηση» μέσω διαδικτύου του προέδρου του ΠΑΟΚ με τον ποδοσφαιριστή μας προσέφερε την ύψιστη, τούτη την στιγμή, ικανοποίηση για την παραμονή του αλλά και τον στόχο που εξέφρασε ο κ. Σαββίδης. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου θέλει να πετύχει ο σύλλογος την πρόκριση στους 36 του champions league, όπου η νέα του μορφή δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ να πετύχουν πολλά περισσότερα πράγματα.

Συνοψίζοντας ο Δικέφαλος του Βορρά έκοψε την κορδέλα της έναρξης της νέας σαιζόν από τώρα. Με αυτή την κίνηση έδειξε και απέδειξε ότι ο νέος πρωτεύον στόχος του είναι η Ευρωπαϊκή διάκριση. Σίγουρα χρειάζονται και άλλες σημαντικές προσθήκες στα σημεία όπου η ομάδα δείχνει αδυναμία. Όμως ο συνδυασμός των υφιστάμενων παικτών, αυτών που και φέτος θα προωθηθούν από τις ακαδημίες, η ολοκλήρωση μεταγραφών σε θέσεις που επιθυμεί ο προπονητής είναι τα τρία υλικά που θα χτίσουν ένα γερό ποδοσφαιρικό οικοδόμημα με τον «φίλαθλο» να το προστατεύει και να του δίνει την επιπλέον δύναμη που χρειάζεται για να πετύχει κάτι το ανεπανάληπτο.

Τελειώνοντας θα επιθυμούσαμε να επισημάνουμε κάτι που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση: Το ενδιαφέρον και η αγωνία για την παραμονή ή μεταγραφή του Κωνσταντέλια ίσως να ξεπέρασε σε χρονική διάρκεια και ψυχική πίεση ακόμη και αυτά που ένιωθε ο καθένας μας στους αγώνες του πρωταθλήματος και της Ευρώπης. Η ευχαρίστηση για την παραμονή του είναι σαφέστατα πολλαπλάσια από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι σε σπουδαίο αντίπαλο.

Μακάρι ο πρόεδρος να συνεχίσει να βρίσκει τις οικονομικές διόδους και την ψυχική δύναμη για να συνεχίσει αυτό το πολύ δύσκολο έργο που μοιάζει με κατόρθωμα. Μακάρι ο παίκτης να εξελιχτεί και να μας δείξει μέσα στο γήπεδο κάτι που πάντα το φανταζόμασταν αλλά ποτέ δεν το έχουμε παρακολουθήσει.

https://www.metrosport.gr/ivan-kai-ntelias-odigoyn-ti-aspromayri-armada-985192

 

Ιβάν και «Ντέλιας» οδηγούν την Ασπρόμαυρη Αρμάδα! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.