ΠΑΟΚ: Deadline στον Καμαρά, πρόταση στον Μπρέιθγουεϊτ - Στην τελική ευθεία για Σβαμπ, Μεϊτέ, Κεντζιόρα. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο του ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να θέτουν deadline στον Καμαρά, να επιβεβαιώνουν την πρόταση στον Μπρέιθγουεϊτ και να κλείνουν τις υποθέσεις των Μεϊτέ, Κεντζιόρα και Σβαμπ!

Η υπόθεση του Γιάννη Κωνσταντέλια είναι το Νο1 θέμα της επικαιρότητας, με τους ασπρόμαυρους να επιβεβαιώνουν απόλυτα την αποκάλυψη του SDNA περί νέας, βελτιωμένης πρότασης της Σάλτσμπουργκ για τον Έλληνα μάγο.

Παράλληλα, στο εσωτερικό του Δικεφάλου «τρέχουν» και οι υπόλοιπες υποθέσεις δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει και την συμφωνία με την Μπενφίκα για τη...μονιμοποίηση του Μεϊτέ, υπογραμμίζοντας πως απομένει η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή!

Στην τελική ευθεία είναι η συμφωνία για την ανανέωση του Στέφαν Σβαμπ ενώ υπόθεση λεπτομερειών είναι η παραμονή του Τόμας Κεντζιόρα, όπως ακριβώς είχε ζητηθεί από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Deadline στον Καμαρά!

Όπως διαβάσατε μέσα από το ρεπορτάζ του SDNA, ο ΠΑΟΚ του προσφέρει 3ετές συμβόλαιο με 1.2 εκατ. ευρώ, συν ένα εκατ. ευρώπριμ υπογραφής. Κοινώς το πακέτο ξεπερνά τα 4.5 εκατ. ευρώ και αναμένουν άμεση απάντηση. Για την ακρίβεια, έχουν δώσει deadline μέχρι και σήμερα στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, ειδάλλως θα «παγώσουν» κάθε συζήτηση.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1205036_paok-deadline-ston-kamara-protasi-ston-mpreithgoyeit-stin-teliki-eytheia-gia

 

ΠΑΟΚ: Deadline στον Καμαρά, πρόταση στον Μπρέιθγουεϊτ - Στην τελική ευθεία για Σβαμπ, Μεϊτέ, Κεντζιόρα. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο του ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να θέτουν deadline στον Καμαρά, να επιβεβαιώνουν την πρόταση στον Μπρέιθγουεϊτ και να κλείνουν τις υποθέσεις των Μεϊτέ, Κεντζιόρα και Σβαμπ! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.