Αποφασίζει ο Σαββίδης! Αυτά ισχύουν με τον δανεισμό Τζίμα στο εξωτερικό. Το ενδιαφέρον της Νυρεμβέργης για τον δανεισμό του Στέφανου Τζίμα από τον ΠΑΟΚ, είναι δεδομένο, όπως και η πίεση για να παίξει εκεί τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Μίροσλαβ Κλόζε.

Το ενδιαφέρον της Νυρεμβέργης για τον δανεισμό του Στέφανου Τζίμα από τον ΠΑΟΚ, είναι δεδομένο, όπως και η πίεση για να παίξει εκεί τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Μίροσλαβ Κλόζε. Η Νυρεμβέργη αρχίζει μεθαύριο την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και ο φημισμένος βετεράνος άσος και νυν προπονητής έχει μεταφέρει την πολύ θετική άποψή του και στον ίδιο τον παίκτη.

Στη διάρκεια της χθεσινής μέρας φάνηκε ότι αυτή η υπόθεση είναι σχεδόν “τελειωμένη”, ωστόσο, όσο δεν λαμβάνεται η τελική απόφαση, δεν μπορεί να μιλήσεις κανείς για τετελεσμένα.

Από τη μία, υπάρχει η άποψη ότι ένας δανεισμός στο εξωτερικό θα του κάνει καλό σε ατομικό επίπεδο, από την άλλη, όμως, θα πρέπει να είναι και η ομάδα καλυμμένη στις επιθετικές ανάγκες της (αν φύγει τώρα ο Τζίμας, ο ΠΑΟΚ μένει μόνο με Μπράντον, Σαμάτα).

Υπό αυτό το πρίσμα, φαίνεται ότι στην Τούμπα δίνουν λίγο ακόμη χρόνο στο να καταλήξουν στην τελική απόφαση η οποία σε κάθε περίπτωση θα κριθεί και από τα “θέλω” του παίκτη (η βασική του επιθυμία είναι να έχει επαρκή αγωνιστικά χρόνο τη νέα σεζόν) και από την άλλη από την τελική άποψη του Ιβάν Σαββίδη. Και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, αναμένεται η τελική επαφή που θα καθορίσει τις εξελίξεις.

Πηγή: metrosport.gr

https://www.sportdog.gr/podosfairo/superleague/835051/apofasizei-o-sabbidhs-ayta-isxyoyn-me-ton-daneismo-tzima-sto-ekswteriko

 

Αποφασίζει ο Σαββίδης! Αυτά ισχύουν με τον δανεισμό Τζίμα στο εξωτερικό. Το ενδιαφέρον της Νυρεμβέργης για τον δανεισμό του Στέφανου Τζίμα από τον ΠΑΟΚ, είναι δεδομένο, όπως και η πίεση για να παίξει εκεί τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Μίροσλαβ Κλόζε. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 23, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.