Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Οτέλε (vid). Ποιος είναι ο 28χρονος Νιγηριανός εξτρέμ και τι ισχύει

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του με φόντο τη νέα σεζόν και την ίδια στιγμή, τρέχουν οι εξελίξεις και στο “μέτωπο” των μεταγραφών.

Οι “ασπρόμαυροι” έχουν μία λίστα με ονόματα παικτών που αρέσουν και απασχολούν και σε αυτή, βρίσκεται και ο Φίλιπ Οτέλε της Κλουζ, παρά το γεγονός ότι σε αυτή τη φάση η περίπτωση εξτρέμ δεν αποτελεί Νο1 προτεραιότητα.

Η περίπτωση του Οτέλε, είναι από αυτές που ξεχωρίζουν, με τον 25χρονο άσο της Κλουζ που αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά να προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν, που έκλεισε με απολογισμό 18 γκολ και 8 ασίστ σε συνολικά 45 συμμετοχές.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ, έχει συμβόλαιο με την Κλουζ μέχρι τον Ιούνιο του 2025 και σε πρώτη φάση, οι απαιτήσεις της ομάδας του είναι απαγορευτικές, με τον Οτελέ να είναι κεντρικό πρόσωπο.

Τη σεζόν 2022/23, φορώντας τη φανέλα της ρουμάνικης Αράντ και πριν να “μετακομίσει” στην Κλουζ, ο Οτέλε είχε 6 γκολ και 2 ασίστ σε 42 συμμετοχές και τη σεζόν 2021/22 5 γκολ και 2 ασίστ σε 20 ματς, ενώ η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν η καλύτερή του, όντας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του, με γεμάτη στατιστική.

Πάρτε μία “γεύση”:

https://www.paok24.com/metagrafes/500680/sti-lista-toy-paok-o-otele-vid/

 

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Οτέλε (vid). Ποιος είναι ο 28χρονος Νιγηριανός εξτρέμ και τι ισχύει Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 27, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.