Η αναφορά των Ιταλών για ΠΑΟΚ και Ράζβαν Μαρίν! Όσα γράφονται για τον ποδοσφαιριστή της Κάλιαρι

Ιταλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον Ράζβαν Μαρίν.

«Επιστρέφοντας στην Κάλιαρι μετά από δύο χρόνια δανεισμού στην Έμπολι, ο Μαρίν θα βρει τον ίδιο Νίκολα στη Σαρδηνία, με τον οποίο μοιράστηκε τους τελευταίους μήνες στην Τοσκάνη, πετυχαίνοντας μαζί τη σωτηρία της Έμπολι. Ο πρώην παίκτης του Άγιαξ, ο οποίος έφτασε στην Κάλιαρι το καλοκαίρι του 2020, δεν θα είχε κλείσει τις πόρτες παραμονής, αλλά το θέμα του συμβολαίου φαίνεται να είναι ένα δύσκολο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί.

Το συμβόλαιο του είναι στο 1.000.000 ευρώ καθαρά μέχρι τον Ιούνιο του 2025, μισθός που θεωρείται πολύ υψηλός και που οδηγεί τον σύλλογο του προέδρου Τομάζο Τζουλίνι να μην αποκλείει τη μεταγραφή του. Οι αξιώσεις της Κάλιαρι είναι στα 2 εκ. ευρω» αναφέρουν στο ρεπορτάζ τους οι Ιταλοί.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στον ΠΑΟΚ με το δημοσίευμα να αναφέρει τα εξής:

«Το βλέμμα του ΠΑΟΚ έχει πέσει στον Μαρίν, ο οποίος έχει πρωταρχική ανάγκη να ενισχύσει την ομάδα του με έναν μέσο με τα χαρακτηριστικά του Ρουμάνου».

https://www.paok24.com/podosfairo/500613/i-anafora-ton-italon-gia-paok-kai-razvan-marin/

 

Η αναφορά των Ιταλών για ΠΑΟΚ και Ράζβαν Μαρίν! Όσα γράφονται για τον ποδοσφαιριστή της Κάλιαρι Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 27, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.