Μπούρμπας: «Ο Κεντζιόρα συμφώνησε με την Ντιναμό για λύση συμβολαίου και συνεχίζει στον ΠΑΟΚ». Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Ο δημοσιογράφος Ιγκόρ Μπούρμπας αποκάλυψε πως ο Τόμας Κεντζιόρα τα έχει βρει σε όλα για να λύσει το συμβόλαιο του με την Ντιναμό Κιέβου και να συνεχίσει ως ελεύθερος στον ΠΑΟΚ!

Ο Ουκρανός δημοσιογράφος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα τα έχει βρει σε όλα με τον πρόεδρο της Ντιναμό Κιέβου, Ιγκόρ Σούρκις για να μείνει ελεύθερος έξι μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιο του. Μάλιστα, στην αναφορά του υπάρχει και πως ο Κεντζιόρα πέρασε από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, για να μαζέψει τα τελευταία πράγματα του.

Ο Ιγκόρ Μπούρμπας στην αναφορά του για την αποχώρηση του Τόμας Κεντζιόρα γράφει χαρακτηριστικά: «Ο Τόμας Κεντζιόρα, συμφώνησε να λύσει πρόωρα το συμβόλαιό του. Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρα ο Κεντζιόρα πήρε τα τελευταία του πράγματα από το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Koncha-Zaspa.
Σε έξι μήνες τελείωνε το συμβόλαιό του με την Ντιναμό, αλλά θα λυθεί πρόωρα. Ο Τόμας Κεντζιόρα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον ελληνικό ΠΑΟΚ, όπου πέρασε την τελευταία 1,5 σεζόν».

https://www.sfina.gr/mpourmpas-o-kentziora-sumfonise-me-tin-ntinamo-gia-lusi-sumbolaiou-kai-sunechizei-ston-paok/

 

Μπούρμπας: «Ο Κεντζιόρα συμφώνησε με την Ντιναμό για λύση συμβολαίου και συνεχίζει στον ΠΑΟΚ». Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.