Συμφωνία ΠΑΟΚ-Ντινάμο για Κεντζιόρα! Οι πληροφορίες του PAOK24 για το θέμα!

Ευχαριστα φαίνεται πως θα κλείσει η υπόθεση Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά έχει δώσει τα χέρια με την Ουκρανική ομάδα για τον Πολωνό.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Ιγκόρ Μπούρμπας, ο Τόμας Κεντζιόρα τα έχει βρει σε όλα με την Ντιναμό Κιέβου για τη λύση της συνεργασίας τους και θα συνεχίσει ως ελεύθερος στον ΠΑΟΚ!


Το PAOK24 επιβεβαιώνει το παραπάνω δημοσίευμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ανταλλαγή εγγράφων κι αν ολα κυλήσου ομαλά ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται την Δευτέρα στην Ολλανδία μαζί με την υπόλοιπη ομάδα

«Ο Τόμας Κεντζιόρα συμφώνησε να λύσει πρόωρα το συμβόλαιό του. Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρα ο Κεντζιόρα πήρε τα τελευταία του πράγματα από το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Koncha-Zaspa. Σε έξι μήνες τελείωνε το συμβόλαιό του με την Ντιναμό, αλλά θα λυθεί πρόωρα.

Ο Τόμας Κεντζιόρα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον ελληνικό ΠΑΟΚ, όπου πέρασε την τελευταία 1.5 σεζόν» ανέφερε το δημοσίευμα για την υπόθεση του Πολωνού.

https://www.paok24.com/podosfairo/502081/symfonia-paok-ntinamo-gia-kentziora/

 

Συμφωνία ΠΑΟΚ-Ντινάμο για Κεντζιόρα! Οι πληροφορίες του PAOK24 για το θέμα! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.