ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Ο Άρνορ Σίγκουρντσον της Μπλάκμπερν ενδιαφέρει τον Δικέφαλο, σύμφωνα με τους Άγγλους. Σύμφωνα με τον Άγγλο δημοσιογράφο, Άλαν Νίξον, ο ΠΑΟΚ έχει στο στόχαστρό του τον 25χρονο εξτρέμ της Μπλάκμπερν, Άρνορ Σίγκουρντσον.

Ο ΠΑΟΚ εμπλέκεται σε μεταγραφικό σενάριο για τον Άρνορ Σίγκουρντσον. Σύμφωνα με τον Άγγλο δημοσιογράφο, Άλαν Νίξον, ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται και μάλιστα αναμένεται να κάνει πρόταση για τον 25χρονο εξτρέμ, ο οποίος ανήκει στην Μπλάκμπερν.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Δικέφαλος θα προτείνει δανεισμό του ποδοσφαιριστή, με την Μπλάκμπερν από την πλευρά της να ψάχνει την πώλησή του.

Ο ΠΑΟΚ πάντως φαίνεται να μην παίζει μόνος του για τον Σίγκουρντσον, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο και της ΚΠΡ, η οποία θέλει να τον κρατήσει στην Αγγλία.

Ο Σίγκουρντσον είναι διεθνής με την εθνική Ισλανδίας, ανήκει στην Μπλάκμπερν από το 2018, ενώ έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Βενέτσια, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Νορκέπινγκ.

https://www.sport24.gr/football/paok-metagrafes-o-arnor-sigkoyrntson-tis-mplakmpern-endiaferei-ton-dikefalo-symfona-me-toys-aggloys.10363639.html

 

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Ο Άρνορ Σίγκουρντσον της Μπλάκμπερν ενδιαφέρει τον Δικέφαλο, σύμφωνα με τους Άγγλους. Σύμφωνα με τον Άγγλο δημοσιογράφο, Άλαν Νίξον, ο ΠΑΟΚ έχει στο στόχαστρό του τον 25χρονο εξτρέμ της Μπλάκμπερν, Άρνορ Σίγκουρντσον. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.