Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Μάλμε.Ο ΠΑΟΚ απόψε κόντρα στη Μάλμε (13/8. 20:30) θα έχει σύμμαχο την Τούμπα, ένα γήπεδο που έχει λυγίσει αρκετές ομάδες τα τελευταία χρόνια και αυτός ο παράγοντας είναι ικανός να παρακάμψει το γεγονός ότι υπάρχει έλλειψη ρυθμού λόγω του ότι είναι μόλις το τρίτο ματς της σεζόν. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Ο Λουτσέσκου θα ποντάρει στην ομοιογένεια και τον κορμό της ομάδας από την περσινή σεζόν, την ίδια στιγμή που η Μάλμε έχει ήδη 20 επίσημα ματς στα πόδια της.

Όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει μια ενδεκάδα που έχει αρκετά μεγάλη οικειότητα στον αγωνιστικό χώρο και τα παιχνίδια που έδωσαν κατά την διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια για τον ΠΑΟΚ, με τον Σάστρε στο δεξί άκρο να παίρνει την θέση του τραυματία Γιόνι Ότο και τον Μπάμπα Ράχμαν στο αριστερό, ενώ σε ότι αφορά το κέντρο της άμυνας η μία θέση έχει κλείσει από τον Κουλιερακη. Δίπλα στον Κρητικό αμυντικό υπάρχει το δίλημμα ανάμεσα σε Κεντζιόρα και Εκονγκ.

Στα χαφ το πιο πιθανό δίδυμο θα είναι αυτό το… περσινό με τους Σβαμπ και Οζντόεφ, με τον Μαντί Καμαρά πιθανότατα να ξεκινάει από τον πάγκο και να μπαίνει από τον πάγκο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Στο αγαπημένο 4-2-3-1 του Ραζβαν Λουτσεσκου, στην τριάδα πίσω από τον φορ θα βρίσκονται οι Αντριγια Ζίβκοβιτς (δεξιά), Τάισον (αριστερά) και Κωνσταντελια (επιτελικός μέσος). Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του Δικέφαλο έχει προβάδισμα γιατί μπορεί να υπηρετήσει καλύτερο το τακτικό πλάνο, αν και ο Ντεσπόντοφ έχει βγάλει όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας και στην Ελλάδα και στην Ολλανδία.

Σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης, είναι ξεκάθαρο το προβάδισμα του Μπράντον Τόμας αντί του Φεντόρ Τσαλόφ, που όπως και ο Ταρίκ Τισουντάλι έτσι και αυτός αναμένεται να πάρουν τα πρώτα λεπτά τους συμμετοχής με τους πρωταθλητές.

https://www.sfina.gr/etsi-tha-paixei-o-paok-kontra-sti-malme/

Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Μάλμε.Ο ΠΑΟΚ απόψε κόντρα στη Μάλμε (13/8. 20:30) θα έχει σύμμαχο την Τούμπα, ένα γήπεδο που έχει λυγίσει αρκετές ομάδες τα τελευταία χρόνια και αυτός ο παράγοντας είναι ικανός να παρακάμψει το γεγονός ότι υπάρχει έλλειψη ρυθμού λόγω του ότι είναι μόλις το τρίτο ματς της σεζόν. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 13, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.