Για στόπερ: Ντρκούσιτς ή κάποιος άλλος, εάν πουληθεί ο Εκόνγκ από τον ΠΑΟΚ; Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Ήδη ο ΠΑΟΚ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον 24χρονο Σλοβένο στόπερ, Βάνια Ντρκούσιτς της Σότσι, για τον οποίο έχει ενδιαφερθεί και η Σεβίλλη σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Ο Βάνια Ντρκούσιτς είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, που είναι υποχρεωμένος να βγει στην αγορά και να βρει τον αντικαταστάτη του Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ, ο οποίος οδεύει προς τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χολούντ. Το σίγουρο είναι πως στην «υπόθεση Ντρκούσιτς» ο ΠΑΟΚ δεν παίζει μόνος, όσο κι αν έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με την ρωσική Σότσι.
Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο EURO 2024 όλοι θεωρούν δεδομένη την πώληση του Ντρκούσιτς, ο οποίος είναι στις λίστες της Σεβίλλης, του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και της Ελλάς Βερόνα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην Σλοβενία.
Επίσης σίγουρο ειναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει μόνο τον Σλοβένο στόπερ στο κάδρο, αλλα παίζει και μια άλλη περίπτωση παίκτη που δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του, αλλά έχει ήδη τσεκαριστεί και βρίσκεται σε καλο σημείο η προσέγγιση από τον Δικέφαλος προς το πρόσωπο του.

 

Για στόπερ: Ντρκούσιτς ή κάποιος άλλος, εάν πουληθεί ο Εκόνγκ από τον ΠΑΟΚ; Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.