ΠΑΟΚ: Το τελικό meeting πριν από τον μεγάλο αγώνα με Λουτσέσκου και παίκτες. Γιώργος Καστάνης

Αδιαπραγμάτευτη είναι για τον ΠΑΟΚ η πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Η προσπάθεια όλων μέσα στην ομάδα, στρέφεται αποκλειστικά στην μεγάλη αναμέτρηση με αντίπαλο την Μάλμε, την νίκη – πρόκριση που θα δώσει την δυνατότητα σε χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες να ονειρευτούν ακόμη περισσότερο.

Τα μέλη της αποστολής του Πρωταθλητή Ελλάδας, συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 21:00 στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς». Λίγο αργότερα δείπνησαν. Ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, έχουν μιλήσει στους παίκτες για το αποψινό παιχνίδι, όμως το τελικό meeting θα γίνει σήμερα το μεσημέρι. Στο «Μακεδονία Παλλάς» ο προπονητής του Δικεφάλου θα αναλύσει εκ νέου στους παίκτες του, τι πρέπει να προσέξουν περισσότερο. 

  • Πως να αποφύγουν λάθη που μπορούν να κοστίσουν, για να μην δώσουν την ευκαιρία στους παίκτες της Μάλμε να πετύχουν γκολ και να βάλουν δύσκολα. 
  • Πως ακόμη θα κατορθώσουν να διασπάσουν την άμυνα της Μάλμε και να πάρουν προβάδισμα για την νίκη, από νωρίς.

Αυτό το τελικό meeting πριν από τον δύσκολο αγώνα με αντίπαλο την Μάλμε, θεωρείται και το πιο καθοριστικό. Για την πνευματική συγκέντρωση των παικτών και την απόλυτη ταύτισή τους στο παιχνίδι. Δεν θα μετρήσει μόνο η αγωνιστική ετοιμότητα, ή η τακτική που θα ακολουθήσουν οι παίκτες, μετά από τις εντολές του προπονητή.

Θα μετρήσει κυρίως, η πνευματική συγκέντρωση, για να ανταποκριθεί ο ΠΑΟΚ στις δυσκολίες του παιχνιδιού. Το απόγευμα η ομάδα θα αναχωρήσει από το ξενοδοχείο, με προορισμό την Τούμπα.

https://www.metrosport.gr/paok-to-teliko-meeting-prina-apo-ton-megalo-agona-me-loutseskoy-kai-paiktes-1022862

 

ΠΑΟΚ: Το τελικό meeting πριν από τον μεγάλο αγώνα με Λουτσέσκου και παίκτες. Γιώργος Καστάνης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 13, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.