ΠΑΟΚ: Ποιος είναι ο Κολομβιανός Γκουστάβο Πουέρτα (VIDEOS)

Με ένα νέο όνομα εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ στο εξωτερικό! Σύμφωνα με τον Κολομβιανό δημοσιογράφο, Πίπε Σιέρα, ο ΠΑΟΚ, αλλά και η αγγλική Μπλάκμπερν, ενδιαφέρονται για τον 21χρονο χαφ της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Γκουστάβο Πουέρτα.

Το συμβόλαιο του βραχύσωμου μέσου, λήγει το καλοκαίρι του 2028, ωστόσο ο προπονητής των «ασπιρίνων», Τσάμπι Αλόνσο, δείχνει να μην υπολογίζει στον παίκτη, ο οποίος ωστόσο θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τον γερμανικό σύλλογο και να παλέψει για να πάρει θέση στην ομάδα.

 

Ποιος είναι

  • Ποιος είναι, όμως, αυτός ο Κολομβιανός, που εμφανίστηκε στο προσκήνιο;

Ο Γκουστάβο Πουέρτα γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 2003 στη Λα Βικτόρια και αγωνίζεται στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Έπαιξε στην Μπογκοτά από το 2019-2023, στην Μπάγερ από το 2023, όπου δόθηκε δανεικός στη Νυρεμβέργη και από το 2023, αγωνίζεται εκ νέου στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, αφού επέστρεψε από τον δανεισμό του.

  • Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Λεβερκούζεν δαπάνησε δύο εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του παίκτη από την Μπογκοτά.

Τελευταίο παιχνίδι

Είναι 21 ετών, έχει ύψος 1.73 και ζυγίζει 70 κιλά.

Ο Πουέρτα έγινε αλλαγή και έπαιξε ως μέσος για συνολικά 11 λεπτά σε αυτό το παιχνίδι. Όσον αφορά τις συνολικές πινελιές, είχε 15 ατομικές κατοχές μπάλας. Επιπλέον, είχε έξι τάκλιν στο τελευταίο ματς.

Από αυτούς, ο Πουέρτα κατάφερε να κερδίσει τρία. Μπόρεσε επιπλέον να κάνει 14 επιτυχημένες πάσες.

Κάλυψε μια απόσταση 2 χιλιομέτρων κατά τη διάρκεια του συνολικού χρόνου του σε αυτό το παιχνίδι. Με αυτόν τον τρόπο, ο Gustavo Puerta είχε συνολικά έξι σπριντ.

Καριέρα και ρεκόρ Bundesliga

Ο παίκτης με τη φανέλα με το νούμερο 32 έχει παίξει επτά αγώνες σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του στην Bundesliga.

  • Έχει κερδίσει όλους τους αγώνες που έχει παίξει στο παρελθόν.

Έχει παίξει όλα τα ματς της καριέρας του στην Bundesliga ως μέλος της Μπάγερ. Πήρε τον τίτλο του γερμανικού πρωταθλήματος το 2023/24 αγωνιζόμενος με τις «ασπιρίνες» σε μία εντυπωσιακή χρονιά.

Επίσης, θα πρέπει να καταγραφεί ότι είναι διεθνής με τις μικρότερες εθνικές ομάδες της Κολομβίας καταγράφοντας τρεις παρουσίες με την U19, αλλά και 30 ματς με την U20 έχοντας και 5 γκολ.

 

ΠΑΟΚ: Ποιος είναι ο Κολομβιανός Γκουστάβο Πουέρτα (VIDEOS) Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.