ΠΑΟΚ - ΑΟ Χανιώτης 1-3. Με αρνητικό τρόπο έκλεισε ο κύκλος των φιλικών της Β ομάδας των ασπρόμαυρων, καθώς ηττήθηκαν στην Σουρωτή από την ομάδα του ΑΟ Χανιώτης με 1-3.

Οι παίκτες του Αποστόλη Παπαβασιλείου μπήκαν αρκετά μουδιασμένοι στο ξεκίνημα του αγώνα με αποτέλεσμα η Χανιώτη να ανοίξει το σκορ στο 14ο λεπτό.  Αντίστοιχη ήταν η εικόνα μέχρι και την συμπλήρωση του ημιώρου, απ όταν οι ασπρόμαυροι πήραν στα πόδια τους τον έλεγχο του αγώνα και με διαδοχικές φάσεις απείλησαν την εστία των φιλοξενούμενων.

Στο 34ο λεπτό το σουτ του Ουρτάδο σταμάτησε στην οριζόντια δοκό, ενώ λίγα λεπτά μετά τόσο η κεφαλιά του Σμυρλή όσο και αυτή του Κωττά πέρασαν ελάχιστα έξω. Λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ απείλησε ξανά τους Χαλκιδικιώτες, με την κάθετη πάσα του Σμυρλή να βρίσκει τον Ουρτάδο, ο οποίος από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς οι αμυντικοί σταμάτησαν την μπάλα προτού περάσει την γραμμή.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ έγινε ξανά απειλητικός με πλάσε του Σμυρλή από σέντρα του Τασιούρα, παρόλα αυτά δεν ανησύχησαν οι φιλοξενούμενοι. Κόντρα στην ροή του αγώνα η Χανιώτη έκανε το 0-2 στο 59ο λεπτό με εύκολο τελείωμα. Οι ασπρόμαυροι προσπάθησαν να επανέλθουν στον αγώνα και ο Ρουμιάντσεβ με ένα τρομερό σουτ ανάγκασε τον τερματοφύλακα να αποκρούσει ενστικτωδώς.

Οι αλλαγές του κόουτς Παπαβασιλείου έδειχναν να βοηθούν τους γηπεδούχους, καθώς ο Φίλων κέρδισε πέναλτι,ο Κωττάς όμως έχασε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ και  νικήθηκε από τον τερματοφύλακα. 

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και 3ο γκολ όμως λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης με αντεπίθεση και όμορφο τελείωμα στην αριστερή γωνία. Στην επόμενη φάση ο Δικέφαλος του Βορρά βρήκε και αυτός το γκολ με σουτ του Σπυράκου από το σημείο του πέναλτι σημειώνοντας το 1-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ Β: 1.Νικολακούλης, 2.Τασιούρας(63΄Φίλων), 3.Δεληγιάννης (63΄Πασαχίδης), 4.Κωττάς, 5.Λαγωνίδης (63΄Πιτσώτης), 6.Γρόσδης (57΄Μπράντονιτς), 7.Ρουμιάντσεβ (68΄Σνάουτσνερ), 8.Καλόγηρος, 9.Ουρτάδο (57΄Γκιτέρσος), 10.Γκούμας (68΄Σπυράκος), 11.Σμυρλής (68΄Αδάμ).

Επιμέλεια: Nίκος Φρονιμόπουλος

https://www.sdna.gr/podosfairo/1234748_paok-ao-haniotis-1-3

 

ΠΑΟΚ - ΑΟ Χανιώτης 1-3. Με αρνητικό τρόπο έκλεισε ο κύκλος των φιλικών της Β ομάδας των ασπρόμαυρων, καθώς ηττήθηκαν στην Σουρωτή από την ομάδα του ΑΟ Χανιώτης με 1-3. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 14, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.