ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ 1-4. Πριν το σπουδαίο ματς με την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη, ο ΠΑΟΚ είχε μία δουλειά να κάνει. Και την έκανε άψογα, σπάζοντας ένα ακόμη «μπλόκο. Σκόρπισε με 4άρα τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (1-4)! Ντεμπούτο για Κόλεϊ - Μπακαγιόκο.

Αποφασισμένος να βάλει stop σε ένα αρνητικό σερί με τον ΠΑΟΚ που κρατάει από τον Οκτώβριο του 2021 εμφανίστηκε ο Βόλος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Από την αλησμόνητη ισοπαλία με 4-4, οι Θεσσαλονικείς μετρούν συνολικά εννέα διαδοχικές νίκες εντός και εκτός έδρας με την ομάδα της Μαγνησίας. Οι γηπεδούχοι υποδέχθηκαν με άγριες διαθέσεις τον Δικέφαλο, ωστόσο, υπολόγιζαν στην αρχή χωρίς τον Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης, ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ είπε «όχι» αρχικά στην κεφαλιά του Κόντε και στη συνέχεια στο σουτ του Γκλάβτσιτς! Το ματς πήρε με το «καλησπέρα» φωτιά καθώς ο Τσαγκαράκης έδειξε την άσπρη βούλα, καταλογίζοντας πέναλτι εις βάρος του Καμαρά, μετά την απόκρουση του Κοτάρσκι στην κεφαλιά του Κόντε, αν και κανένα ριπλέι δεν επιβεβαιώνει ότι υπάρχει παράβαση του 27χρονου χαφ. Σε κάθε περίπτωση, ο Άλτμαν ανέλαβε την εκτέλεση αλλά βρήκε απεναντί του τον Κροάτη, στην πρώτη απόκρουση πέναλτι για φέτος και 5η συνολικά του 24χρονου κίπερ. Για την ιστορία, όλες εκτός έδρας.

Οι Θεσσαλονικείς έλαβαν το μήνυμα και άμεσα πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας σημείο αναφοράς σε ένα ακόμη ματς την αριστερή πτέρυγα με τα ανεβάσματα του Μπάμπα και τους συνδυασμούς με τον Τάισον. Στο 8΄και στο 10΄ο Δικέφαλος έκανε αίσθηση επιθετικά αλλά στην πρώτη φάση ο Αυστριακός αστόχησε από καλή θέση ενώ λίγο αργότερα «μίλησε» ο Κόβατς αποκρούοντας το πλασέ του Τισουντάλι μετά από ωραία κάθετη μεταβίβαση του Καμαρά στην πλάτη της άμυνας του Βόλου.

Η φάση που «σημάδεψε» το α΄ημίχρονο ήταν αντιπροσωπευτική του μοτίβου που επέλεξε να κινηθεί ο ΠΑΟΚ, με τον Τάισον να βρίσκει εξαιρετικά τον Μπάμπα στα αριστερά, εκείνος γύρισε στην περιοχή, ψάχνοντας τον Ντεσπόντοφ που ανατράπηκε από τον Φεράρι, με τον Τσαγκαράκη να καταλογίζει πέναλτι. Στο 24΄ο Στέφαν Σβαμπ είπε... ευχαριστώ και έστειλε τον Κόβατς από την αντίθετη πλευρά, βρίσκοντας δίχτυα για τρίτη φορά στη φετινή σεζόν (0-1).

Οι γηπεδούχοι, παρά τις δυσκολίες να βρουν κενούς χώρους, βάσισαν το παιχνίδι τους στα δεξιά του ΠΑΟΚ χωρίς όμως αξιόλογες ευκαιρίες. Πέρα από το εκρηκτικό ξεκίνημα, ό,τι έχει να θυμάται ο Βόλος από το πρώτο 45λεπτο είναι ένα άστοχο σουτ του Ασεχνούν. Τα πράγματα για τους ασπρόμαυρους έγιναν σαφώς πιο εύκολα στο 34΄με την αποβολή του Φεράρι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όταν στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να φύγει στη κόντρα και ενώ είχε κάρτα, τράβηξε τον Τισουντάλι, αφήνοντας με δέκα παίκτες την ομάδα του. Γεγονός που ενεργοποίησε τον πάγκο του Βόλου, με τον Χοακίν Γκόμεζ να «θυσιάζει» τον Ασεχνούν, ενεργοποιώντας τον Σμέλερς. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, με το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου να προηγείται με το γκολ του Σβαμπ, μετουσιώνοντας την υπεροχή του σε γκολ. 

Σαν σε επανάληψη του α΄μέρους, Βόλος και ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν στο β΄σε μεγάλα κέφια, με τους Θεσσαλονικείς να «καθαρίζουν» την υπόθεση τρίποντο από το 60'. Ο Μουργκ προειδοποίησε στο 49' όταν εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από πολύ πλάγια θέση, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι! Πέντε λεπτά αργότερα, σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Βόλου, ο Καμαρά έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Αυστριακό και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2.

Ο Βόλος των δέκα παικτών όμως, έδειξε προσωρινά σφυγμό και κυρίως έδειξε στον ΠΑΟΚ πόσο εύκολα μπορεί να τον «σκοτώσει» και η Γαλατασάραι σε αντίστοιχες στιγμές αδράνειας στην Πόλη. Εκτέλεση κόρνερ από τ' αριστερά, ο Μεντιέτα πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 1-2.

Άμεσα ο Δικέφαλος όμως «έσβησε» την όποια ελπίδα είχαν οι γηπεδούχοι να μπουν στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενοι άψογα το λάθος του Γκλάβτσιτς. Η μπάλα έφτασε στον Τισουντάλι, εκείνος άνοιξε την μπάλα στα αριστερά στον Τάισον, ο οποίος πλάσαρε με τη μία για το 3-1.

Περισσότερα σε λίγο...

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Διαιτητές: 
Πέτρος Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Παντελής Σπυρόπουλος, Χρήστος Κορώνας
Τέταρτος: Αναστάσιος Παπαπέτρου

https://www.sdna.gr/podosfairo/1236937_nps-bolos-paok-1-4 
ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ 1-4. Πριν το σπουδαίο ματς με την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη, ο ΠΑΟΚ είχε μία δουλειά να κάνει. Και την έκανε άψογα, σπάζοντας ένα ακόμη «μπλόκο. Σκόρπισε με 4άρα τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (1-4)! Ντεμπούτο για Κόλεϊ - Μπακαγιόκο. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.