Κριτική ΠΑΟΚ: Φοβερός Κοτάρσκι, εντυπωσιακός Καμαρά - Πετούσε «φωτιές» μεσοεπιθετικά. Το SDNA περνάει από ακτίνες του ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν στον αγώνα του Πανθεσσαλικού με Βόλο.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ 9: Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και το απέδειξε από το πρώτο κι όλας λεπτό του αγώνα με την φοβερή απόκρουση στην κεφαλιά του Κόντε, ενώ ένα λεπτό αργότερα απέκρουσε και το πέναλτι του Άλτμαν. Φυσικά και στην εξέλιξη της αναμέτρησης και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν καθοριστικός και σταθερός όποτε χρειάστηκε. Στο ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο που είχε και πάλι δύο αποκρούσεις. Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ του Βόλου. 

ΣΑΣΤΡΕ 6: Σε ρηχά νερά ο Ισπανός. Αρκετά λάθη, σε μεταβιβάσεις κυρίως, δεν προωθήθηκε αρκετά αφήνοντας τη δουλειά αυτή στον Μπάμπα. 

ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ 7: Σταθερός σε ένα ακόμα παιχνίδι με καλές τοποθετήσεις και σωστές παρεμβάσεις. 

ΚΟΛΕΪ 7: Στο πρώτο του παιχνίδι είδε τον Τσαγκαράκη να δίνει πένάλτι μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτό δεν τον επηρέασε έχοντας καλή εικόνα με πολλή δυναμισμό στο παιχνίδι του. Έχασε τον παίκτη του στη φάση του γκολ του Βόλου. 

ΜΠΑΜΠΑ 8: Συνέχισε με... φόρα από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πήρε πολλές προσπάθειες, έβαλε δύσκολα στην άμυνα του Βόλου με τις επελάσεις του σε μία πολύ γεμάτη εμφάνιση. 

ΚΑΜΑΡΑ 9: Εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ. Πολλή δουλειά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Καλή και γρήγορη ανάπτυξη του παιχνιδιού, νικητής σε όλες τις μονομαχίες, ενώ κέρδισε και αρκετές δεύτερες μπάλες δίνοντας ένταση και ταχύτητα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Κερασάκι στην τούρτα το γκολ που πέτυχε, ενώ είχε και δοκάρι...

ΣΒΑΜΠ 7: Ουσιαστικός, σταθερός και σκόρερ. Έφτασε τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα και είναι πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου. Έδεσε καλά με τον Καμαρά. 

ΝΤΕΣΠΟΝΤΟΦ 8: Κέρδισε το πέναλτι από τον Φεράρι, έχασε μία ευκαιρία στο 0-0 να σκοράρει, γενικώς πατούσε καλά στο γήπεδο, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο στροφές στο δεύτερο ημίχρονο που ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις πετυχαίνοντας και ένα γκολ που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.

ΜΟΥΡΓΚ 9: Ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις του ΠΑΟΚ, δεν είχε όμως καλά τελειώματα. Είχε δοκάρι από μία στημένη φάση, ενώ έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Καμαρά για το 0-2.

ΤΑΪΣΟΝ 8: Ένα κλικ κάτω από τους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς του Δικεφάλου. Με εκλάμψεις στο παιχνίδι του. Ακόμα και έτσι στη μοναδική φορά που πήρε σωστά την μπάλα και πάτησε στην περιοχή βρήκε τον τρόπο να σκοράρει με ένα καταπληκτικό τελείωμα στην γωνία του Κόβακς. 

ΤΙΣΟΥΝΤΑΛΙ 9: Καταπληκτική εμφάνιση. Κινητικός, δημιουργούσε προβλήματα με τη συνεχόμενη κίνησή του, καλός στο συνδυαστικό παιχνίδι. Έφτιαξε και δημιούργησε φάσεις. Του έλειψε το γκολ, αλλά βρήκε ασίστ στο γκολ του Τάισον.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Τετραπλή αλλαγή έκανε ο Λουτσέσκου στο 66ο λεπτό. Πέρασε στο γήπεδο τους Ότο, Τσάλοβ, Μπακαγιόκο και τον Κωνσταντέλια. Εκτός πέρασαν οι Σβαμπ, Μουργκ, Τισουντάλι και Μπάμπα. Πέμπτη και τελευταία αλλαγή ήταν ο Σορετίρε που μπήκε στο 79' στη θέση του Τάισον. Στο ντεμπούτο του ο Γάλλος μέσος έδειξε ένα μέρος των ικανοτήτων του. Κοντρολαρισμένος, χωρίς ρίσκα στις μεταβιβάσεις με αρκετό όγκο και δυναμισμό στο παιχνίδι του. 

Ο Τσάλοβ βρήκε το πρώτο του γκολ με έναν απίθανο τρόπο σε μία φάση που αν μη τι άλλο είναι από τα highlights της καριέρας του. Ο Κωνσταντέλιας γενικώς μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι έχοντας πολλές ενέργειες και μία τελική. Πολύ καλός και ο Σορετίρε που έκανε τα απλά και... άπλωσε ωραία το παιχνίδι της ομάδας του.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1236941_kritiki-paok-foberos-kotarski-entyposiakos-kamara-petoyse-foties-mesoepithetika

 

Κριτική ΠΑΟΚ: Φοβερός Κοτάρσκι, εντυπωσιακός Καμαρά - Πετούσε «φωτιές» μεσοεπιθετικά. Το SDNA περνάει από ακτίνες του ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν στον αγώνα του Πανθεσσαλικού με Βόλο. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.