Ντόρτια ΠΑΟΚ στον Βόλο! Επιβλητικός ο Δικέφαλος επικράτησε με 1-4 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Μετά από ένα γεμάτο ματς με συνολικά πέντε γκολ, δυο δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 1-4 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Πρώτο γκολ για τον Τσάλοφ, σκόραραν οι Σβαμπ, Τάισον και Μουργκ, έπιασε πέναλτι ο Κοτάρσκι.

Προσεκτικό φρεσκάρισμα και νέα πρόσωπα με ντεμπούτο Κόλεϊ περιείχε η αρχική ενδεκάδα που παρέταξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Κοτάρσκι ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλεϊ και Μπάμπα στην τετράδα της άμυνας, οι Καμαρά – Σβαμπ στα χαφ, και Τάισον-Μουργκ-Ντεσπόντοφ γύρω από τον φουνταριστό Τισουντάλι στην επίθεση. Από την πλευρά του, ο Γιοακίν Γκόμεζ επέλεξε παρόμοιο σύστημα έχοντας τον Κόντε στην κορυφή της επίθεσης.

Η αναμέτρηση άρχισε με συγκινήσεις καθώς οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν από την πρώτη τους επίθεση. Έτσι, μόλις στο πρώτο λεπτό ο Κοτάρσκι αναγκάστηκε σε διπλή επέμβαση μετά από εξ επαφής τελειώματα των Κόντε και Άλτμαν, ενώ μετά το τέλος της φάσης ο Τσαγκαράκης υπέδειξε πέναλτι (!!) σε βάρος του Καμαρά και υπέρ του Άλτμαν! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Άλτμαν αλλά ο Κοτάρσκι δήλωσε ξανά “παρών” και απέκρουσε στη γωνιά του!

Μετά από ένα αναπάντεχο πρώτο πεντάλεπτο, ο ΠΑΟΚ άρχισε να παίρνει τα ηνία του αγώνα και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Μούργκ στο 8’ απείλησε για πρώτη φορά με σουτ που έφυγε άουτ, ενώ στο 10’ ο Τισουντάλι βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το πλασέ του σταμάτησε στον Κόβατς.

Στο 23’ ο Ντεσπόντοφ ανατράπηκε από τον Φεράρι εντός περιοχής, υποδείχθηκε πέναλτι, και ο Σβαμπ με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 0-1. Στο 35’ άλλαξαν και οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα και ο Φεράρι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη αφήνοντας τον Βόλο με 10 παίκτες. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο Δικέφαλος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα αλλά τόσο ο Καμαρά στο 43’ όσο και ο Τισουντάλι στο 45’ σπατάλησαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

Χωρίς αλλαγές για τις δυο ομάδες άρχισε το δεύτερο ημίχρονο, με σταθερά καλό ρυθμό και τον ΠΑΟΚ να έχει το πάνω χέρι. Στο 49’ ο Μουργκ με εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στο 53’ ο Αυστριακός σπατάλησε άλλη μια ευκαιρία, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Δικέφαλος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 54’, μετά από μαγική συνεργασία Τισουντάλι-Τάισον-Μουργκ, η μπάλα έφτασε στον Καμαρα που σούταρε, κόντραρε στον Μουργκ και έγινε το 0-2.

Οι Θεσσαλοί δεν σταμάτησαν να το παλεύουν παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και στο 57’ κατάφεραν να βρουν ένα γκολ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Μεντιέτα, έγινε το 1-2, αλλά δεν κράτησε για πολύ. Στο 60’, ο Τισουντάλι έκλεψε και έστρωσε την μπάλα στον Τάισον, και ο τελευταίος με άψογο πλασέ έκανε το 1-3.

Στο 66’ ήρθε η ώρα των αλλαγών για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που έριξε στη μάχη τους Μπακαγιόκο, Ότο (αντί του Μπάμπα στα αριστερά), Κωνσταντέλια και Τσάλοφ, ενώ λίγο αργότερα μπήκε και ο Σορετίρε.

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν ένα τέταρτο γκολ στο υπόλοιπο του ματς. Στο 74’, ο Κωνσταντέλιας βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το πλασέ του σταμάτησε στον Κόβατς, ενώ στο 85’ ο Καμαρά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε τελικά στο 89′ μετά από μια απίθανη φάση. Ο Κόβατς επιχείρησε το βολέ, ο Τσάλοφ έβαλε έξυπνα το πόδι του και τελικά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το τελικό 1-4!

Γκολ: Μεντιέτα 57’ (κεφαλιά) / Σβαμπ 24’ (πέναλτι), Μουργκ 54’ (σουτ), Τάισον 60’ (σουτ), Τσάλοφ 89’ (σουτ)
Δοκάρι: Μουργκ 49’ (απευθείας εκτέλεση φάουλ), Καμαρά 85’ (κεφαλιά)
Χαμένο πέναλτι: Άλτμαν 3’ (απέκρουσε ο Κοτάρσκι)
Κίτρινες: Φεράρι 23’, Μεντιέτα 58’, Κόνατς 89′ / Μπάμπα 20’
Κόκκινη: Φεράρι 35’ (2η κίτρινη)
ΝΠΣ Βόλος: Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Μπερνάρντου, Γκλάβτσιτς (Κόμπα 72’), Ασέχνουν (Σμέλερς 40’), Μεντιέτα, Άλτμαν (Βιγιαφάνες 62’), Κόντε (Κόστνζα 62’).
ΠΑΟΚ: Koτάρσκι, Μπάμπα (Ότο 66’), Κόλεϊ, Κεντζιόρα, Σάστρε, Καμαρά, Σβαμπ (Μπακαγιόκο 66’),Ντεσπόντοφ, Τάισον (Σορετίρε 79’), Μουργκ (Κωνσταντέλιας 66’), Τισουντάλι (Τσάλοφ 66’).
Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Κορώνας
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Θεατές: 5.000

https://inpaok.com/835739/ntortia-paok-ston-volo/

 

Ντόρτια ΠΑΟΚ στον Βόλο! Επιβλητικός ο Δικέφαλος επικράτησε με 1-4 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.