Νέο όνομα για στόπερ στον ΠΑΟΚ! Αξίζει 10 εκατ.Ευρώ. Ένας ακόμα θηριώδης ποδοσφαιριστής για το κέντρο της άμυνας των Θεσσαλονικιών

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει στο παρά ένα τις μεταγραφές με την προσθήκη ενός ακόμα αμυντικού και ακούγεται η περίπτωση του Φίλιπ Μπένκοβιτς, ένα ακόμα όνομα προστέθηκε στα υπόψιν. Ο λόγος για τον Ουμάρ Σολέ από τη Ζάλτσμπουργκ, στην οποία μεταγράφηκε το 2020 έναντι 4,5 εκατ.Ευρώ από τη Λιόν.

Ο Γάλλος με τις κεντροαφρικανικές ρίζες προτάθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που έκανε προσπάθεια για να τον αποκτήσει και να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα. Πλέον ο 24χρονος έμεινε ελεύθερος από την αυστριακή ομάδα και οι “ασπρόμαυροι” εντείνουν τις προσπάθειές τους για να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους. Ο μόνος αντίπαλος είναι ο χρόνος, αφού οι μεταγραφές κλείνουν στις 11 Αεπτεμβρίου.

Πρόκειται για δεξιοπόδαρο κεντρικό αμυντικό με πολύ δυνατή φυσική διάπλαση ( 1,92 ύψος) και χρηματιστηριακή του αξία στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

 

Νέο όνομα για στόπερ στον ΠΑΟΚ! Αξίζει 10 εκατ.Ευρώ. Ένας ακόμα θηριώδης ποδοσφαιριστής για το κέντρο της άμυνας των Θεσσαλονικιών Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.