Νέο «όχι» του Ιβάν σε πρόταση 20 εκατ. ευρώ από την Μπενφίκα για τον Κωνσταντέλια! Νέα πόρτα έριξε ο ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα ο Ιβάν Σαββίδης σε πρόταση 20 εκατ. ευρώ από την Μπενφίκα συν 10% ποσοστό μεταπώλησης για την παραχώρηση του Γιάννη Κωνσταντέλια!

Μετά την Σάλτσμπουργκ που έκανε «μπάσιμο» για τον Γιάννη Κωνσταντέλια τον Ιούνιο, προσφέροντας 17.5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ, ήταν η σειρά της Μπενφίκα να δοκιμάσει την τύχη της για τον 21χρονο άσο!

Κοινή συνισταμένη και στις δύο περιπτώσεις η άρνηση του Ιβάν Σαββίδη να παραχωρηθεί ο «Ντέλιας», απαντώντας αρνητικά στις προτάσεις εκατομμυρίων!

Οι Λουζιτανοί πρόσφεραν 20 εκατ. ευρώ στους πρωταθλητές Ελλάδος συν το 10% των δικαιωμάτων του παίκτη, ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ δεν το συζήτησε και πάλι, λέγοντας ξανά «όχι».

https://www.sdna.gr/podosfairo/1231157_neo-ohi-toy-iban-se-protasi-20-ekat-eyro-apo-tin-mpenfika-gia-ton-konstantelia

 

Νέο «όχι» του Ιβάν σε πρόταση 20 εκατ. ευρώ από την Μπενφίκα για τον Κωνσταντέλια! Νέα πόρτα έριξε ο ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα ο Ιβάν Σαββίδης σε πρόταση 20 εκατ. ευρώ από την Μπενφίκα συν 10% ποσοστό μεταπώλησης για την παραχώρηση του Γιάννη Κωνσταντέλια! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 02, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.