Το νέο νούμερο «6»! (pic). Το φωτογραφικό υλικό της παρουσίασης του Κροάτη

Ο ΠΑΟΚ επισημοποίησε τη «δυνατή» μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν, με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό να επιλέγει τον αριθμό «6».

Ο 35χρονος βρήκε ελεύθερο τον αγαπημένο του αριθμό, αφού τον είχε αφήσει ο Θεοχάρης Τσιγγάρας, φεύγοντας για τον Ατρόμητο, με αποτέλεσμα να τον επιλέξει.

Μάλιστα οι πρωταθλητές παρουσίασαν τη φανέλα του νέου μεταγραφικού τους αποκτήματος, με μια ανάρτηση στους λογαριασμούς τους στα social media.

Δείτε την:

https://inpaok.com/835171/to-neo-noumero-6-pic/

 Την τελευταία και… ηχηρή μεταγραφή του ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, καλύπτοντας το κενό που υπήρχε στην άμυνα με τον Ντέγιαν Λόβρεν. Ο Κροάτης στόπερ θα φορά κι επίσημα τη ριγέ ασπρόμαυρη φανέλα για τα επόμενα δύο χρόνια, κι από νωρίς δείχνει την ανυπομονησία του να πατήσει χορτάρι!

Λίγο μετά την ανακοίνωση του, ο 35χρονος στόπερ «έβαψε» στα χρώματα της νέας του ομάδας τους λογαριασμούς του στα social media, ενώ έσπευσε να στείλει και τα δικά του πρώτα μηνύματα.

Με ανάρτηση του στο X- Twitter ο  Κροάτης δήλωσε έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση, ενώ σε σχόλιο του κάτω από την επίσημη ανακοίνωση των πρωταθλητών, φάνηκε ανυπόμονος για την έναρξη του «ταξιδιού» του με τη νέα του ομάδα.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις: 

 

 

Το νέο νούμερο «6»! (pic). Το φωτογραφικό υλικό της παρουσίασης του Κροάτη Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 16, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.