Αρχίζει ένας μίνι – Γολγοθάς για τον ΠΑΟΚ από το Κυριακάτικο ντέρμπι!

Λίγες ανάσες δροσιάς και ξεκούρασης απόλαυσαν χθες, οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αφού τους έδωσε ρεπό ο Ραζβάν Λουτσέσκου και έτσι η Κυριακή ήταν μια ήρεμη ημέρα, για όλους, αλλά από σήμερα τα δεδομένα αλλάζουν, γιατί έρχεται μπροστά τους ένας «Γολγοθάς» αγώνων, για να λυθεί και μια ακόμη εκκρεμότητα, η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, που είναι απαραίτητος, πλέον.

Το δύσκολο πρόγραμμα, που ξεκινάει για τους “ασπρόμαυρους”, περιλαμβάνει αγώνες στο Europa League και -φυσικά- στο πρωτάθλημα της Super League κι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι και τις αρχές του Οκτώβρη, όταν και θα έρθει η νέα διακοπή.

Πώς θα κυλήσει το πρόγραμμα; Ο ΠΑΟΚ έχει τώρα μπροστά του μετά την τρέχουσα διακοπή, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και κατόπιν, θα πάει στο Πανθεσσαλικό για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Βόλο, όπου πιθανότατα θα πάρει και εισιτήρια για τους φιλάθλους του, εκτός εάν έχει αντίρρηση ο Αχιλλέας Μπέος. Το ματς θα γίνει Σάββατο, γιατί αμέσως μετά, ακολουθεί η ευρωπαϊκή υποχρέωση των ασπρόμαυρων.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά τον Βόλο, θα βρεθούν στην Τουρκία, για το εκτός έδρας ματς με τη Γαλατασαράι και θα επιστρέψουν στη… βάση τους, για το ντέρμπι με τον Άρη.

Μετά τους “κίτρινους”, στο “κάδρο” θα μπει ξανά η Ευρώπη και το Europa League, για το παιχνίδι με τη Στεάουα Βουκουρεστίου και στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η έξοδος στη Λιβαδειά.

Αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι σε αυτή τη σειρά αγώνων για τον ΠΑΟΚ, ενώ μετά από τη νέα διακοπή, ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του θα πάνε στην Αθήνα, για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

https://www.sfina.gr/archizei-enas-mini-golgothas-gia-ton-paok-apo-to-kuriakatiko-ntermpi/

 

Αρχίζει ένας μίνι – Γολγοθάς για τον ΠΑΟΚ από το Κυριακάτικο ντέρμπι! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.