Ο Σαμάτα και ο στόπερ. Τι ισχύει στα μεταγραφικά με τον Τανζανό και έναν στόπερ

Οι μεταγραφές που ξεκίνησαν πολλές εβδομάδες πίσω τελειώνουν αύριο και ο ΠΑΟΚ έχει εκκρεμότητες που προσπαθεί και πρέπει να κλείσει. 

Μία από αυτές αφορά και τον Αλί Σαμάτα που δεν υπολογίζεται ως τέταρτος φορ μετά τις μεταγραφές που έχει κάνει η ομάδα. Για τον Σαμάτα και παρά τα όποια δημοσιεύματα ισχύει ότι μέχρι και πριν λίγες ώρες η Μακάμπι Χάιφα δεν έκανε επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ και το μόνο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε τελευταία προέρχονταν από την Ομόνοια.

Το θέμα παραμένει ανοικτό και ο παίκτης είναι υπό παραχώρηση μέχρι και τις επόμενες ημέρες που  κλείνουν πλέον όλες οι μεταγραφικές αγορές. 

Από εκεί και πέρα και στο πιο ενδιαφέρον και καυτό για τον ΠΑΟΚ θέμα, αυτό της απόκτησης κεντρικού αμυντικού, τις τελευταίες ώρες παρατηρείται μια αλλαγή δεδομένων και μία κινητικότητα, καθώς έχει προκύψει μία περίπτωση που δεν αφήνει τους ανθρώπους της ομάδας να παραδεχθούν ότι οι μεταγραφές τελείωσαν οριστικά.

Με βάση τις πληροφορίες που προκύπτουν την τελευταία ώρα, ο ΠΑΟΚ -σε αυτή τη φάση- κάνει μία ύστατη προσπάθεια να καλύψει το κενό που υπάρχει. Οι πιθανότητες δεν είναι πάρα πολλές, αλλά επαναλαμβάνουμε ότι εντός ΠΑΕ ακόμη δεν έχουν πει… «μεταγραφές τέλος».

https://www.paok24.com/podosfairo/512305/o-samata-kai-o-allos/

 

Ο Σαμάτα και ο στόπερ. Τι ισχύει στα μεταγραφικά με τον Τανζανό και έναν στόπερ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.