Όλα ανοιχτά για στόπερ: Από μία μέχρι… καμία μεταγραφή

Στα μεταγραφικά, το θέμα του κεντρικού αμυντικού παραμένει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά τις πωλήσεις των Κουλιεράκη και Εκόνγκ έχει μείνει με τρία στόπερ (Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Κεντζιόρα).

Εκείνος που δείχνει πως είναι στο «κάδρο» των υποψήφιων στόχων, είναι ο Ματέους Βιετέσκα. Ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός, είναι αυτός που θέλει ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος όμως, δεν συμφωνεί με την υποχρεωτική αγορά του παίκτη το επόμενο καλοκαίρι, όρο που θέτει η ομάδα του, η Κάλιαρι.

Αν η ιταλική ομάδα δεν έθετε τον συγκεκριμένο όρο στους Θεσσαλονικείς, τότε ο παίκτης θα είχε βρεθεί ήδη στην Ελλάδα και θα είχε ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Χθες ο ιταλικός Τύπος διατηρούσε το συγκεκριμένο θέμα στην επικαιρότητα και, όπως φαίνεται, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Από το να μείνει ως έχει ο ΠΑΟΚ μέχρι τον Ιανουάριο, όταν θα ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ή να προχωρήσει τελικά σε μία προσθήκη που θα δώσει σημαντικές λύσεις στον Ραζβάν Λουτσέσκου στις εγχώριες διοργανώσεις, με πολύ πιθανή τη χρησιμοποίηση του Κώστα Θυμιάνη, ως τέταρτου στόπερ της ομάδας, «δίδυμου» με τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

https://www.sfina.gr/ola-anoichta-gia-stoper-apo-mia-mechri-kamia-metagrafi/

 

Όλα ανοιχτά για στόπερ: Από μία μέχρι… καμία μεταγραφή Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.