Το πλάνο για απόδραση από την Πόλη. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Ένα από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια στην σύγχρονη ευρωπαϊκή του ιστορία έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζοντας αύριο το βράδυ (22:00) στην Πόλη την Γαλατασαράι που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Στην δική του πόλη, στην Κωνσταντινούπολη θα βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα η αποστολή του Δικεφάλου για την πρεμιέρα του στο League Phase του Europa League κόντρα στην ομάδα του Οκάν Μπουρούκ. Του Τούρκου κόουτς που έχει διατελέσει παίκτες της «τσιμ-μπομ» πάνω από 12 χρόνια, για μια σεζόν (το 2000-21) είχε προπονητή τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, που πέρασε για δυο έτη από τον πάγκο της!

Σιγά… να μην το έχανε ο Αντριγια

Στα αμιγώς αγωνιστικά ζητήματα του ματς ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με μοναδικούς απόντες τους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή που παραμένουν στα «πιτς», συν τους Αντρέ Βιεϊρίνια, Τόμας Μουργκ και Τζόναθαν Γκόμες που έχουν μείνει εκτός της ευρωπαϊκής λίστας για τους οκτώ αγώνες σε αυτό το νέο φορμάτ της διοργάνωσης.

Σε κανονικό ρυθμό προπόνησης επέστρεψε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που δεν έπαιξε στον Βόλο. Ο Σέρβος περισσότερο προφυλάχθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου το Σάββατο προκειμένου να ειναι 100% έτοιμος για την αναμέτρηση με την Γαλατά αυριο το βράδυ (22:00) αλλά και για το ντέρμπι με τον Άρη την Κυριακή στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όπως έλεγαν οι άνθρωποι της ομάδας: «δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει ένα τετοιο ματς ο Αντριγια», με τον «Ζίλε» να είναι παίκτης που ζει για αυτά τα παιχνίδια που θα χρειαστούν υπερβάσεις για να ένα έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι αλλαγές στην ενδεκάδα σε κέντρο και επίθεση

Σε σχέση με την ενδεκάδα που άρχισε στον Βολο, φυσικά θα υπάρξουν αλλαγές γιατί υπάρχει εντελώς διαφορετική ιεράρχηση προτεραιοτήτων στα χαρακτηριστικά των παικτών. Ο Ζίβκοβιτς φαίνεται ότι θα πάρει την θέση του Ντεσπόντοφ, ο Κωνσταντέλιας αυτή του Μουργκ και ο Οζντόεφ έχει προβάδισμα για να πάρει φανέλα βασικού αντί του Σβαμπ.

Στην άμυνα ο Γιόνι Ότο ως καλύτερος αμυντικός θα πάρει την θέση του Σάστρε, ενώ στο κέντρο της άμυνας ακόμα δεν έχει αποφασίσει ο Λουτσέσκου για το αν θα διατηρήσει τον Κόλεϊ στην ενδεκάδα ή αν θα επαναφέρει τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ερωτηματικό είναι το ποιος εκ Τισουντάλι ή Τσάλοφ θα πάρει τον ρόλο του «φουνταριστού», με τις πιθανότητες να βρίσκονται στο 50-50 και ο Ρουμάνος κόουτς θα αποφασίσει σήμερα στην προπόνηση πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Τουρκία. Σε ότι αφορά την αριστερή πλευρά σίγουρα το δίδυμο Μπάμπα και Τάισον ειναι αυτό που έχει προβάδισμα για να δείξει τι… μπορεί να κάνει και στην Ευρώπη για ένα ακόμα παιχνίδι.

https://www.sfina.gr/to-plano-gia-apodrasi-apo-tin-poli/

 

Πρωί στο σπίτι του και μετά στην… Πόλη του

Συντάκτης: 

https://www.sfina.gr/proi-sto-spiti-tou-kai-meta-stin-poli-tou/

Το πλάνο για απόδραση από την Πόλη. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 24, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.