Βασιλόπουλος: «Βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ και χωρίς τα μεταγραφικά του όπλα» (video). Το σχόλιο του διευθυντή της FORZA για την εικόνα του Δικεφάλου στην έναρξη της σεζόν.

Η εκπομπή «11 εμείς 11 αυτοί» επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (23/9) στους τηλεοπτικούς δέκτες του OPEN, μετά το φινάλε της 5ης αγωνιστικής της Super League. Δύο ημέρες μετά το εμφατικό διπλό του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο, αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους δημοσιογράφους η σταθερότητα και σοβαρότητα του Δικεφάλου στην έναρξη της σεζόν.

Το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση και τη νίκη των «ασπρόμαυρων» έκανε ο Κώστας Βασιλόπουλος, με τον έμπειρο δημοσιογράφο να σημειώνει πως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να διατηρήσει την περσινή καλή του εικόνα και είναι σε θέση να παίρνει τα αποτελέσματα, που θέλει, χωρίς να χρησιμοποιεί τα μεταγραφικά του αποκτήματα.

«Του πήγε γούρι που τον θεωρούσαν τρίτο φαβορί. Φέτος δεν θα έχουμε Play off με έξι ομάδες, αν ήταν στο χέρι του Λουτσέσκου δεν θα το επέτρεπε για το… γούρι. Ο ΠΑΟΚ έχει μια σταθερά, τον Ράζβαν Λουτσέσκου, που έχει τον απόλυτο έλεγχο σε όλα. Δίνει στον ΠΑΟΚ μία άνεση.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ως αουτσάιντερ στον τίτλο, γιατί δεν έκανε θεαματικές κινήσεις στη διάρκεια του καλοκαιριού, όπως έκανε ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ έκανε τις κινήσεις του σταδιακά ξεκινώντας με τον Τσιφτσή και τον Καμαρά και στη συνέχεια προσέθεσε τις υπόλοιπες πινελιές μέσα από μια διαδικασία πίεσης και έναν αποκλεισμό από το Champions League και του αφαίρεσαν το δικαίωμα να θεωρείται Πρωταθλητές. Διαμορφώθηκε ένα κλίμα. Δεν είναι φαβορί με βάση τις κινήσεις που έκανε. Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ είναι ουσιαστική συζήτηση και πρέπει να γίνεται όταν παίρνουμε μία πρώτη γεύση από τις ομάδες.


Ο ΠΑΟΚ χωρίς τις προσθήκες του έχει καταφέρει να διατηρήσει μια πολύ καλή εικόνα, βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι και εκτός εποχής, γιατί ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου από τα μέση Οκτωβρίου αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Φέτος ξεκίνησε λίγο νωρίτερα, έχει άνεση στους αγώνες, χωρίς να έχουν μπει τα όπλα του στη μάχη, δηλαδή ο Τσάλοφ, ο Τισουντάλι, ο Μπακαγιόκο, ο Κόλεϊ, ο Γκόμεζ και ο Λόβρεν, που ήρθε την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Βασιλόπουλος στην τοποθέτησή του στην τηλεοπτική εκπομπή του OPEN.

https://inpaok.com/836000/vasilopoulos-veltiomenos-o-paok-kai-choris-ta-metagrafika-tou-opla-video/

 

Βασιλόπουλος: «Βελτιωμένος ο ΠΑΟΚ και χωρίς τα μεταγραφικά του όπλα» (video). Το σχόλιο του διευθυντή της FORZA για την εικόνα του Δικεφάλου στην έναρξη της σεζόν. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 24, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.