Σούπερ κίνηση με φόντο το μέλλον για τον ΠΑΟΚ: Στα ασπρόμαυρα ο Πιτσώτης, πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού! Σε μία σπουδαία κίνηση με φόντο το μέλλον προχώρησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε δικό του τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκό στα τμήματα υποδομής, Δημήτρη Πιτσώτη.

Σούπερ κίνηση με φόντο το μέλλον από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος απέκτησε τον Δημήτρη Πιτσώτη, ο οποίος αρχικά θα ενταχθεί στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου και την δεύτερη ομάδα.

Ο Πιτσώτης είναι γεννημένος το 2005 και ανήκε μέχρι πρόσφατα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός φόρεσε την πράσινη φανέλα επί εννέα συνεχόμενα χρόνια, όντας αρχηγός στα τμήματα υποδομής, αλλά την τελευταία σεζόν της θητείας του καθόσον δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για την επέκταση του συμβολαίου του έπαιξε σε μόλις πέντε παιχνίδια μετά από απόφαση των «πράσινων».

Ο 19χρονος αμυντικός είναι δεξιοπόδαρος με ύψος πάνω από 1.90 ενώ στα δυνατά του σημεία είναι η ικανότητα του να καθοδηγήσει την άμυνα σωστά, όπως και οι τοποθετήσεις του στον αγωνιστικό χώρο.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1234332_soyper-kinisi-me-fonto-mellon-gia-ton-paok-sta-aspromayra-o-pitsotis-proin

 

Σούπερ κίνηση με φόντο το μέλλον για τον ΠΑΟΚ: Στα ασπρόμαυρα ο Πιτσώτης, πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού! Σε μία σπουδαία κίνηση με φόντο το μέλλον προχώρησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε δικό του τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκό στα τμήματα υποδομής, Δημήτρη Πιτσώτη. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 13, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.