ΠΑΟΚ Β: Ανώτερος αλλά έμεινε στο μηδέν. Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Δικεφάλου με τον ΠΟΤ Ηρακλής – Φούρνοι Βενέτοι

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΟΤ Ηρακλή, να μπαίνει πιο επιθετικά, αλλά να μη μπορεί να απειλήσει επί της ουσίας την εστία του Μοναστηρλή. Κάποιες εκτελέσεις κόρνερ του Χριστοδουλόπουλου, απομακρύνονταν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία από τους «ασπρόμαυρους», ένα φάουλ του ίδιου παίκτη στο 14’, έφυγε δεν ανησύχησε ιδιαίτερα.

Όσο περνούσε η ώρα, ο ΠΑΟΚ Β φαινόταν να πατάει καλύτερα και στο 31’, έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, αφού έπειτα από λάθος των φιλοξενούμενων, ο Ουρτάδο βρέθηκε απέναντι από τον Στουρνάρα, πλάσαρε υπό πίεση, με τον τερματοφύλακα του ΠΟΤ Ηρακλή, να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Για ένα δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι πίεσαν, στο 34’ το σουτ του Σμυρλή μέσα από την περιοχή, ενώ στο 41’, ο Παπασάββας απομάκρυνε σωτήρια προ του Ουρτάδο. Το 0-0 δεν άλλαξε ως την ανάπαυλα…

Λίγο μετά το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, τα δεδομένα άλλαξαν, αφού ο ΠΟΤ Ηρακλής, έμεινε με παίκτη λιγότερο. Ο Ουρτάδο έκλεψε, πήγαινε να βγει απέναντι από τον Στουρνάρα και ο Παπασάββας τον ανέτρεψε εκτός περιοχής, όντας τελευταίος αμυντικός. Η Τσοφλίκη τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 52’ και στο επόμενο λεπτό, ο Κανίς που εκτέλεσε το φάουλ, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 67′, ο νεοεισελθών Φίλων, έκανε μία υπέροχη κούρσα από δεξιά, μπήκε στην περιοχή μόνος του, πλάσαρε τον Στουρνάρα, αλλά η μπάλα πέρασε… βασανιστικά, λίγο έξω από την εστία του ΠΟΤ Ηρακλή.

Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να πιέζει και στο 69′ απείλησε με νέο σουτ του Γρόσδη. Ο Ηρακλής απάντησε με το δυνατό τελείωμα του Κιβρακίδη, στο 73′, το οποίο εξουδετέρωσε ο Μοναστηρλής. Προς το φινάλε του αγώνα δεν έλειψαν και τα νεύρα, με τους Σμυρλή και Κιβρακίδη να έρχονται σε αψιμαχία, την διαιτητή να τους δείχνει από μια κάρτα. Στο 92′, η κυρία Τσοφλίκη κιτρίνισε και τον επιθετικό των φιλοξενούμενων, Κούστα, για σκληρό μαρκάρισμα. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς τη μεγάλη φάση μέχρι το φινάλε, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Β (Παπαβασιλείου): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Σινανάι (85′ Ρουμίαντσεβ) , Λαγωνίδης, Κώττας, Γρόσδης (85′ Γκούμας) , Τσοπούρογλου, Καλόγηρος (55′ Φίλων), Κανίς (75′ Τσαούσης), Σμυρλής, Ουρτάδο.

Ηρακλής (Οφρυδόπουλος): Στουρνάρας, Κιβρακίδης, Αναστασίου, Σιδεράς, Παπασάββας, Χάμοντ, Μπελμόντ (60′ Καλουτσικίδης), Χριστοδουλόπουλος (60′ Ντουκουρέ), Μπερτόλιο (88′ Χιμένεθ), Κυνηγόπουλος, Τσιριγώτης (78′ Κούστα).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσοφλίκη (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπογιατζόγλου (Ημαθίας), Παπαδόπουλος (Σερρών)
ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Γιουματζίδης (Πέλλας).

https://www.paok24.com/podosfairo/514929/paok-v-anoteros-alla-emeine-sto-miden/

 

Κωστίκος: «Αυτός είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ Β»

Οι δηλώσεις του επικεφαλής του τεχνικού επιτελείο του Δικεφάλου

Γιώργος Κωστίκος, επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου για τον ΠΑΟΚ Β

 την φετινή σεζόν, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του ΣΚΑΪ μετά τη 

λευκή ισοπαλία του Δικεφάλου με τον ΠΟΤ Ηρακλής – Φούρνοι Βενέτη.

Αναλυτικά:

«Παίξαμε δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Ο Ηρακλής έβαλε στόχο

 την άνοδο. Και πιστεύω ότι είναι μια από τις δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν

 την άνοδο. Ο ΠΑΟΚ Β έχει τελείως άλλο στόχο. Ο στόχος είναι να ανδρωθούν

 τα παιδία, για να μπορέσουν να ετοιμαστούν για την πρώτη ομάδα. 

Παρόλα αυτά είδαμε έναν ΠΑΟΚ που έκανε πάρα πολλές ευκαιρίες, ενώ 

ο Ηρακλής δεν είχε.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους προπονητές. Ευχαριστημένος δεν μπορώ

 να είμαι, ξέρετε ο ΠΑΟΚ παίζει πάντοτε για τη νίκη, αλλά όταν δεν αξιοποιείς

 τέτοιες ευκαιρίες δεν θα κερδίσεις. Όλα τα παιδιά δείξανε ότι είναι ομάδα και

 συγχαρητήρια και πάλι στους προπονητές. Ο ΠΑΟΚ βαδίζει προς αυτήν την

 κατεύθυνση, να αναδεικνύει παιδιά. Είδατε ξεκινάει και το προπονητικό μας

 κέντρο. Ο Ιβάν Σαββίδης επενδύει στο μέλλον των παιδιών του ΠΑΟΚ».

https://www.paok24.com/podosfairo/514949/kostikos-aytos-einai-o-stochos-toy-paok-v/

ΠΑΟΚ Β: Ανώτερος αλλά έμεινε στο μηδέν. Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Δικεφάλου με τον ΠΟΤ Ηρακλής – Φούρνοι Βενέτοι Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.