Ο ΠΑΟΚ εκπέμπει υγεία! Οι άλλοι;

Ξεκινώντας από την εικόνα της ομάδας, όποιος παρακολούθησε το παιχνίδι, διαπίστωσε πως με την εικόνα του ο Δικέφαλος, θα μπορούσε να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ. Με εξαίρεση τον ενθουσιασμό που είχαν στο ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι, δεν κατάφεραν να κοντράρουν την ομάδα του Λουτσέσκου. Αναφέρομαι κυρίως στο διάστημα που υπήρχε αριθμητική ισορροπία για τις δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Μετά την αποβολή του Φεράρι, το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική.

Δείγμα υγείας αποτελεί για τον ΠΑΟΚ, το γεγονός ότι η τεχνική ηγεσία έφερε παίκτες από τον πάγκο (Μουργκ – Ντεσπόντοφ) για το συγκεκριμένο παιχνίδι, σε μια προσπάθεια να διαχειριστεί το ρόστερ, τόσο ενόψει του αγώνα με την Γαλατασαράι στην Τουρκία την Τετάρτη, όσο και ενόψει του ντέρμπι με τον Αρη, την Κυριακή στην Τούμπα.

Αξιοσημείωτο επίσης ότι ο Κόλει στην παρθενική του εμφάνιση, έδειξε να έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας σε μεγάλο βαθμό, με δυνατότητες να εξελιχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε σημείο αναφοράς για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Με απόλυτα αρμονικό τρόπο χρησιμοποιήθηκε και ο Μπακαγιόκο, που σαφώς θέλει περισσότερο χρόνο για να ανταγωνιστεί τους Οζντόεφ, Σβαμπ, Καμαρά, αλλά έδειξε ότι έχει αντιληφθεί πως για να κερδίσει μια θέση, πρέπει να αποτελέσει ένα εξάρτημα, μιας καλά κουρδισμένης μηχανής που επιμελείται ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δείγμα υγείας αποτελεί για μένα προσωπικά και η αντίδραση της ΠΑΕ, σε μια εξόφθαλμη εις βάρος της ομάδας απόφαση, στο πρώτο μόλις λεπτό του αγώνα. Ο Τσαγκαράκης υπέδειξε ένα ανύπαρκτο πέναλτι, απόφαση που δεν διόρθωσε ως όφειλε να κάνει ο Κουμπαράκης, που βρισκόταν στο VAR.

Ειλικρινά ακόμα και σήμερα, δεν μπορώ να δικαιολογήσω το λάθος του Κουμπαράκη. Πως είναι δυνατόν να μην επισήμανε στον διαιτητή του αγώνα, πως δεν υπήρχε καμία απολύτως παράβαση, επιτρέποντας έτσι στο Βόλο να εκτελέσει ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Το γεγονός ότι οι Κοτάρσκι κράτησε ανέπαφη την εστία του, δεν μπορεί να σβήσει το μέγεθος του λάθους που έγινε σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Στην Τούμπα, δεν σήκωσαν σκόνη, όπως κάνουν οι αντίπαλοι του, από την πρώτη κιόλας αγωνιστική του πρωταθλήματος. Επεσήμαναν το λάθος και συνεχίζουν την πορεία τους. Θα διατηρήσουν ανάλογα χαμηλούς και πολιτισμένους τόνους και στη συνέχεια; Και βέβαια όχι, α υπάρξουν και νέα κρούσματα.

Διότι αυτό που έγινε στο Βόλο, έρχεται ως συνέχεια όσων συνέβησαν στο Περιστέρι από τον Ζαμπαλά (περισσότερο) και τον Σιδηρόπουλο (λιγότερο) που βρισκόταν στο VAR. Στο τρίτο κρούσμα, είναι λογικό η ΠΑΕ να αλλάξει… τροπάριο και αυτό θα είναι υποχρεωμένη να κάνει για να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας.

Οφείλω να σταθώ και στην άψογη στάση του κόσμου. Σε ένα ακόμα παιχνίδι είχε υποδειγματική συμπεριφορά, μετέφερε θετική ενέργεια στο ασπρόμαυρο γκρουπ, χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα, δημιουργώντας ένα αρμονικό παζλ ομάδας – φιλάθλων.

Τώρα, κάντε τις συγκρίσεις, με τις υπόλοιπες ομάδες. Σε όλα τα επίπεδα. Εύκολα θα διαπιστώσετε πως ο ΠΑΟΚ είναι σε σημαντικά καλύτερη κατάσταση. Αν ο ΠΑΟΚ οδηγεί την κούρσα τέτοια εποχή (που δεν είναι παραδοσιακά η εποχή του), μπορούμε να φανταστούμε τι μπορεί να ακολουθήσει. Αναφέρομαι πάντα για το πρωτάθλημα. Το Europa League, είναι άλλη συζήτηση την οποία θα ανοίξουμε άμεσα.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1237689_o-paok-ekpempei-ygeia-oi-alloi

 

Ο ΠΑΟΚ εκπέμπει υγεία! Οι άλλοι; Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 23, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.