Ιταλικά ΜΜΕ: «Τα βρήκαν Κάλιαρι και ΠΑΟΚ για τον Βιετέσκα»! Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Μπορει οι λίστες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να δόθηκαν και ο ΠΑΟΚ να έχει δηλώσει μόλις τρεις (Κόλεϊ, Μιχαηλίδης και Κεντζιόρα) συν τον «πασπαρτού» Θυμιανη ωστόσο συμφωνία με ιταλικά ΜΜΕ ο Δικέφαλος τα έχει βρει την Κάλιαρι για να πάρει δανεικό τον Ματέους Βιετέσκα!

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η ιστοσελίδα Centro Trentuno που ασχολείται με τα θέματα της Κάλιαρι και εδρεύει στην Σαρδηνία, ο Πολωνός αμυντικός είναι έτοιμος να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, αφού τα βρήκαν οι δύο ομάδες για δανεισμό του χωριά να έχουν γίνει γνωστοί ακόμα οι όροι του deal.

Το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας centotrentuno.com αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Κάλιαρι για τη μεταγραφή του Ματέους Βιετέσκα στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης έμοιαζαν να έχουν φτάσει σε αδιέξοδο, αλλά ξαφνικά ήρθε σημερα το σημείο καμπής.

Μετά το όχι στην Παλέρμο και το αποτυχημένο deal με την Ουντινέζε, ο Πολωνός αμυντικός είναι έτοιμος να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Ο λευκός καπνός βγήκε μόλις έκλεισαν οι ευρωπαϊκές λίστες, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν το έβαλαν κάτω. Είναι πολύ σημαντικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, προπονητή της Γιουβέντους, να έχει διαθέσιμο νέο κεντρικό αμυντικό. Και ιδού η επιτάχυνση και η συμφωνία, με τους όρους που δεν είναι ακόμη γνωστοί.

Ο Βιετέσκα είναι έτοιμος να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ με τη φόρμουλα του δανεισμού, για να καταλάβει ποιος κέρδισε μεταξύ των Ελλήνων και των Ροσομπλού για το μέλλον με την Κάλιαρι που στις συζητήσεις έβαλε τον όρο για υποχρεωτικη ρήτρα των 4.000.000 ευρώ, ενώ ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης στόχευε σε μια μη υποχρεωτικη ρήτρα.

Το σίγουρο είναι ότι ο Βιετέσκα είναι έτοιμος να φύγει από τη Σαρδηνία μετά από μόλις μία σεζόν και δύο ματς στην τρέχουσα σεζόν, πως έκανε ο Χατζηδιάκος που επέλεξε την Κοπεγχάγη».

https://www.sfina.gr/italika-mme-ta-brikan-kaliari-kai-paok-gia-ton-bieteska/

 

Ιταλικά ΜΜΕ: «Τα βρήκαν Κάλιαρι και ΠΑΟΚ για τον Βιετέσκα»! Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.