Ο Τσάλοφ πρέπει να δώσει κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ. Η ποδοσφαιρική σχέση του ΠΑΟΚ με τον Τσάλφ δεν «τσουλάει» ακόμα με τον τρόπο που θα ήθελαν στον δικέφαλο του Βορρά.

Ο Φεντόρ Τσάλοφ σκόραρε στον Βόλο για πρώτη φορά(κι αυτό το γκολ κατά λάθος), ωστόσο πρέπει να δείξει και να δώσει περισσότερα. Η ανάγκη του ΠΑΟΚ για να έναν γκολτζή τη φετινή σεζόν είναι μεγάλη. Ο Ρώσος φορ ακόμα δεν έχει βγει μπροστά.

Αφίχθη με μπόλικες δάφνες! Κάψα της οικογένειας Σαββίδη, εδώ και δύο χρόνια διακαής πόθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Με το καλημέρα ήθελε να αφήσει το στίγμα της προσωπικότητάς του, παίρνοντας την μπάλα από τα χέρια του Κουλιεράκη (σ.σ.: στο τελευταίο του ματς με την φανέλα του δικεφάλου) για να εκτελέσει το πέναλτι με την Σάμροκ Ρόβερς.

Κίνηση που έβγαζε εσωτερική πίεση για το γκολ. Αστόχησε! Και μάλιστα σε δύο φάσεις. «Του γύρισε μπούμερανγκ», ο ψίθυρος που ακολούθησε την πρωτοβουλία του Φεντόρ Τσαλόφ. Την ίδια περίοδο που η σύντροφός του κυκλοφορούσε στο «Μακεδονία Παλάς» με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Όλα παίζουν ρόλο στο status ενός ποδοσφαιριστή.

Πιστεύει σε Τσάλοφ ο Λουτσέσκου

Από εκείνο το σημείο και μετά, η στήριξη του Ραζβάν Λουτσέσκου στο πρόσωπό του αμέριστη. Δίχως ανταποδοτικότητα μια και σε 4 ματς στη Super League, όπου δεν σκόραρε. Είχε μόλις μία ασίστ με τον Πανσερραϊκό. Έσπασε τελικά το ρόδι στον Βόλο, σημειώνοντας το 1-4 σε μια τυχερή φάση.

Κακά τα ψέματα όμως. Η φανέλα με το Νο9 ακόμη δεν έχει «γεμίσει» το αντίπαλο κουτί. Διότι, δεν καλύπτει τα «θέλω» στον ποδοσφαιρικό μηχανισμό του ΠΑΟΚ και τις ανάγκες παιχνιδιού του Ραζβάν Λουτσέσκου, Με άλλα λόγια, έχουμε φτάσει σε σημείο που η απουσία του Μπράντον Τόμας, όπως αποδείχθηκε με τον Παναθηναϊκό, να ΄ναι μέχρι νεοτέρας ορατή!

Και το χειρότερο είναι πως βάσει της εικόνας των προπονήσεων ο Τσαλόφ είναι εντελώς διαφορετικός! Προκαλεί, πάει στα κόκκινα, «τελειώνει» τις φάσεις με κυνικότητα. Έχουμε και λέμε: 26 γκολ ο πρωταθλητής Ελλάδας, μόλις 2 –ακόμη- από σέντερ φορ (Τισουνταλί με τον Παναιτωλικό, Τσάλοφ με Βόλο). Δεύτερη χρονιά χωρίς καθαρό γκολτζή για να κάνεις πρωταθλητισμό φαντάζει ποδοσφαιρική ουτοπία…

  • +Ο Τσαλόφ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό είχε μόλις 38% επιτυχία σε 32 ενέργειες!
  • +Το Νο9 του ΠΑΟΚ σε 8 αγώνες του με τον «Δικέφαλο» αριθμεί 1 ασίστ, 1 γκολ και ένα χαμένο πέναλτι.

https://www.sportime.gr/podosfairo/o-tsalof-prepi-na-dosi-kati-parapano-ston-paok/ 

Ο Τσάλοφ πρέπει να δώσει κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ. Η ποδοσφαιρική σχέση του ΠΑΟΚ με τον Τσάλφ δεν «τσουλάει» ακόμα με τον τρόπο που θα ήθελαν στον δικέφαλο του Βορρά. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.