ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ: Βραζιλιάνικη πρωτιά και ρωσική προσθήκη. Η κορυφή του Τάισον και το πρώτο του Τσάλοφ

Καταιγιστικος ο ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό «σκόρπισε» με 4-1 τον Βόλο και στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα της league phase του Europa League κόντρα στη Γαλατασαράι το βράδυ της Τετάρτης στην Κωνσταντινούπολη.

Σταθερή αξία για τον Δικέφαλο ο Τάισον έβαλε το… λιθαράκι του με το γκολ αλλά και τη συνολική εμφάνιση του στην επικράτηση των «ασπρόμαυρων».

Αυτο ήταν το τέταρτο γκολ του Βραζιλιάνου στην έως τώρα πορεία της νέας σεζόν με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να φιγουράρει μόνος του στην κορυφή των σκόρερς του ΠΑΟΚ, με τον Σβαμπ να ανεβαίνει δεύτερος καθώς έφτασε στα 3 γκολ με το εύστοχο πέναλτι που πέτυχε στο Πανθεσσαλικό, πιάνοντας τον Κουλιεράκη που είχε ήδη σκοράρει 3 γκολ πριν την αποχώρηση του για τη Βόλφσμπουργκ.

Την ίδια ώρα ο Τσάλοφ άνοιξε και αυτός λογαριασμό με τη φανέλα του Δικεφάλου και έτσι προστέθηκε στην έως τώρα λίστα των σκόρερς του συνόλου του Λουτσέσκου.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ: Βραζιλιάνικη πρωτιά και ρωσική προσθήκη. Η κορυφή του Τάισον και το πρώτο του Τσάλοφ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.