Θριαμβευτής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των μικρών κόντρα στον Παναθηναϊκό. Θριαμβευτής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των μικρών κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μεγάλη νίκη για τους ασπρόμαυρους στο ντέρμπι της Superleague K19 που διεξήχθη σήμερα Σάββατο (14/09) στο γήπεδο της Σουρωτής. Οι παίκτες του Πέτρου Τσιαπακίδη επικράτησαν με 3-0 απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού κάνοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους.

Πρώτη φάση από κόρνερ στο 5ο λεπτό για τον Παναθηναϊκό με κεφαλιά από τον Νταμπίζα που απείλησε τον Μπελερή με την μπάλα να πηγαίνει λίγο έξω.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε να γίνεται επιθετικός λίγο αργότερα με τον Σαπάνη να δοκιμάζει ένα σουτ, το οποίο καταλήγει στα χέρια του Καρακασίδη. Με την συμπλήρωση του πρώτου 15λέπτου ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ, όταν ο Κούπενος έκλεψε την μπάλα έδωσε στον Τσομπάνη, αυτός σούταρε με τον Καρακασίδη να κάνει ασταθή επέμβαση και τον Χατσίδη να παίρνει το ριμπάουντ κάνοντας το 1-0 για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Άμεση αντίδραση για τους πράσινους στο επόμενο λεπτό με τον Τερζή να κάνει την σέντρα από τα αριστερά τον προωθημένο Σκαρλατίδη να παίρνει την καρφωτή κεφαλιά μέσα στην καρδιά της περιοχής με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου μαγική ενέργεια των παικτών των ασπρόμαυρων με τους Τσομπάνη, Σαπάνη και Μύθου να συνδυάζονται σε πολύ μικρό χώρο, το σουτ όμως του τελευταίου πέρασε ψηλά. Στο 47ο λεπτό και μετά από ατομική ενέργεια του Κούπενου από την δεξιά πλευρά, ο ίδιος έκανε συστημένη σέντρα στον Σαπάνη ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ στην αριστερή γωνία έγραψε το 2-0 για τον Δικέφαλο.

Ξανά απειλητικός ο ΠΑΟΚ, καθώς μετά από στημένη φάση και δύο συνεχόμενες κεφαλιές ο Χατσίδης απείλησε τον Καρακασίδη αυτός όμως επενέβη σωτήρια. Ο Παναθηναϊκός βγήκε στην κόντρα με τον Τερζή από την δεξιά πλευρά να κάνει την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, τον Μπόκο να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνάει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στην επόμενη ακριβώς φάση, ο Μύθου από τον άξονα ελίχθηκε με τον Φικάι να τον ανατρέπει στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Ο «Βενιαμίν» των ασπρόμαυρων πήρε πάνω του την εκτέλεση και με πολύ ωραίο χτύπημα φάουλ έγραψε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα με το τελικό 3-0 υπέρ του να λέει την πάσα αλήθεια.

ΠΑΟΚ Κ19 : 1.Μπελερής, 2.Κούπενος, 3.Πολυκράτης (65′ Ντούνγκα), 4.Αβράμπος, 5.Μπαταούλας, 6.Κοσίδης, 7.Τσομπάνης (75′ Πολιτάκης), 8.Αλμασίδης, 9.Μύθου (75′ Βρύζας), 10.Σαπάνης (65′ Παπαγεωργίου), 11.Χατσίδης (65′ Καλαϊτσίδης).

Παναθηναϊκός Κ19 : Καρακασίδης, Σκαρλατίδης, Δουβίκας, Λιναρδάκης, Φικάι, Μπεβάρδος, Τερζής, Μαρκεζίνης, Νταμπίζας, Μπρέγκου, Μπόκος.

Επιμέλεια: Νίκος Φρονιμόπουλος.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1234661_thriambeytis-o-paok-sto-ntermpi-ton-mikron-kontra-ston-panathinaiko

 

Θριαμβευτής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των μικρών κόντρα στον Παναθηναϊκό. Θριαμβευτής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των μικρών κόντρα στον Παναθηναϊκό. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 14, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.