Έτσι έγινε η μεταγραφή του Λόβρεν στον ΠΑΟΚ!

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης κορυφής στον ΠΑΟΚ έγινε κουβέντα για τα μεταγραφικά, όπου υπήρξε κοινό συμπέρασμα πως έγινε αναβάθμιση στο ρόστερ, ενώ στο τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο της τελευταίας κίνησης για το κέντρο της άμυνας.

Η περίπτωση Σολέ εγκαταλείφθηκε από νωρίς λόγω και της απροθυμίας του παίκτη να έρθει Ελλάδα, αλλά και το βεβαρυμένο ιατρικό του ιστορικό, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως η Σάλτσμπουργκ τον άφηνε ελεύθερο, παρά το ότι η χρηματιστηριακή αξία του είναι στα 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά είχε ήδη κοπεί στα ιατρικά από άλλες ομάδες.

Στον ΠΑΟΚ είχαν ξεχωρίσει την περίπτωση Λόβρεν με μόνο ερωτηματικό την απραξία του τελευταίου εξαμήνου σε σχέση με την ηλικία του. Υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, που έδειξε πολύ θετικός να έρθει στη Θεσσαλονίκη, ενώ εγγυήθηκε και για την ετοιμότητά του.

Από εκείνη την ώρα και μέχρι την τελική συμφωνία όλοι εκτός από Λουτσέσκου και Καρυπίδη, που έπρεπε να βρεθούν στην προπόνηση, παρέμειναν στη Χαλκιδική και μέχρι να κλείσει η συμφωνία, η οποία επετεύχθη με τις τις απαραίτητες παρεμβάσεις του Ιβάν Σαββίδη.

Έπειτα έγινε ένας αγώνας δρόμου ώστε στις 23:59 να ανέβουν όλα τα έγγραφα στο αυτόματο σύστημα μεταγραφών που έκλεινε στις 00:00! Σημειώνεται πως οι όποιες καθυστερήσεις υπήρξαν οφείλονταν στην αποζημίωση που έπρεπε να πάρει ο Λόβρεν από την Λιόν, με την οποία είχε συμβόλαιο 3,5 εκατομμυρίων για την τρέχουσα σεζόν.

https://www.sfina.gr/etsi-egine-i-metagrafi-tou-lobren-ston-paok/

 

Έτσι έγινε η μεταγραφή του Λόβρεν στον ΠΑΟΚ! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.