Χτύπησε φλέβα ο ΠΑΟΚ! Η μεταγραφή Λόβρεν "παίζει" παντού (ΦΩΤΟ). Στις… καθυστερήσεις της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει τον ποδοσφαιριστή που έψαχνε και να κλείσει το κενό στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών.

Λίγα λεπτά πριν κλείσει το μεταγραφικό «παράθυρο» στην Ελλάδα ο Δικέφαλος συμφώνησε με τον Ντέγιαν Λόβρεν, ο οποίος θα φορέσει τα «ασπρόμαυρα» για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 35χρονος στόπερ με εμπειρία σε Premier League και Ligue 1 αποτελεί τον εκλεκτό του Ράζβαν Λουτσέσκου στην άμυνα του Δικεφάλου.

Με μία αξιοζήλευτη καριέρα σε μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά και με την Εθνική Κροατίας, ο Λόβρεν θα έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και στη συνέχεια προβιβάστηκε στην ανδρική ομάδα. Έπαιξε στην Ίντερ Ζάπρισιτς, πριν κάνει το μεγάλο βήμα για τη Λυών και στη συνέχεια μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Σαουθάμπτον. Ένα χρόνο έμεινε στους «Άγιους» εκτοξεύοντας την χρηματιστηριακή του αξία και στη συνέχεια πήρε τη μεγάλη μεταγραφή για τη Λίβερπουλ, όπου έμεινε έξι χρόνια, κατακτώντας το Champions League! Τρία χρόνια έμεινε στη Ζενίτ, πριν πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην αγαπημένη του Λυών, όπου αγωνιζόταν τον τελευταίο 1.5 χρόνο.

Η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ έσκασε σαν «βόμβα» στα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία κάνουν λόγο για τεράστια κίνηση ενίσχυσης για τον Δικέφαλο.

Μέσα από Γαλλία, Κροατία, Πολωνία και… Ιαπωνία ασχολούνται με τη σπουδαία μεταγραφή του Λόβρεν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Δείτε μερικά δημοσιεύματα από το εξωτερικό για τη μεταγραφή του Λόβρεν:

  

 

Χτύπησε φλέβα ο ΠΑΟΚ! Η μεταγραφή Λόβρεν "παίζει" παντού (ΦΩΤΟ). Στις… καθυστερήσεις της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει τον ποδοσφαιριστή που έψαχνε και να κλείσει το κενό στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.