ΠΑΟΚ: Το νέο σερί και τα ντέρμπι. Τι έχει μπροστά του ο “Δικέφαλος”;

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έχουν σήμερα “ραντεβού” στο γήπεδο μετά από δύο ημέρες ξεκούρασης και ουσιαστικά, θα ξεκινήσουν τη δουλειά με φόντο ένα νέο σερί διαδοχικών αγώνων.

Το πρόγραμμα για τους “ασπρόμαυρους” περιλαμβάνει αγώνες στο Europa League και -φυσικά- στο πρωτάθλημα της Super League κι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι και τις αρχές του Οκτώβρη, όταν και θα έρθει η νέα διακοπή.

Πώς θα κυλήσει το πρόγραμμα; Ο ΠΑΟΚ έχει τώρα μπροστά του μετά την τωρινή διακοπή το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και κατόπιν, θα πάει στο Πανθεσσαλικό για το παιχνίδι με τον Βόλο. Μετά ακριβώς από αυτή την αναμέτρηση, οι “ασπρόμαυροι” θα βρεθούν στην Τουρκία, για το εκτός έδρας ματς με τη Γαλατασαράι και θα επιστρέψουν στη… βάση τους, για το ντέρμπι με τον Άρη.

Μετά τους “κίτρινους”, στο “κάδρο” θα μπει ξανά η Ευρώπη και το Europa League, για το παιχνίδι με τη Στεάουα Βουκουρεστίου και στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η έξοδος στη Λιβαδειά. Αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι σε αυτή τη σειρά αγώνων για τον ΠΑΟΚ, ενώ μετά από τη νέα διακοπή, ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του θα πάνε στην Αθήνα, για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Όλα αυτά, ενώ σήμερα στην τηλεδιάσκεψη της λίγκας θα οριστούν οι αγώνες από την 4η έως και τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League, κάτι που σημαίνει πως θα “κλειδώσουν” οι ημέρες και οι ώρες και θα υπάρξει και πιο ξεκάθαρη εικόνα για το ακριβές πρόγραμμα.

https://www.paok24.com/podosfairo/511603/paok-to-neo-seri-kai-ta-ntermpi/

 

ΠΑΟΚ: Το νέο σερί και τα ντέρμπι. Τι έχει μπροστά του ο “Δικέφαλος”; Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.