ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Η τελευταία ευκαιρία Τρέχουν οι “ασπρόμαυροι”, αλλά…

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον ΠΑΟΚ, αναφορικά με την προθεσμία για την υποβολή της λίστας στην UEFA για τη League Phase του Europa League.

Οι “ασπρόμαυροι”, όπως και όλες οι άλλες ομάδες, έχουν το περιθώριο να ανακοινώσουν παίκτη μέχρι και τα μεσάνυκτα της σημερινής ημέρας, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη και στον ΠΑΟΚ “τρέχουν” για την απόκτηση ενός στόπερ, καθώς τα… νούμερα πλέον δε βγαίνουν.

Ειναι ξεκάθαρο πως στον ΠΑΟΚ πρέπει άπαντες να τρέξουν, προκειμένου να κλείσουν τον κεντρικό αμυντικό που τόσο χρειάζονται, για να τον συμπεριλάβουν στην ευρωπαϊκή λίστα, με την κατάσταση να είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολη.

Σε γενικότερο πλαίσιο, οι “ασπρόμαυροι” μπορούν να αποκτήσουν στόπερ μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, αν δε γίνει αυτό μέσα στις επόμενες ώρες ακόμη και αν έρθει παίκτης, δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής –μέχρι τον Γενάρη– στην Ευρώπη.

Σε αυτή τη φάση, διαθέσιμοι είναι οι Κεντζιόρα -που σίγουρα θα επιβαρυνθεί πολύ- Κόλεϊ, Μιχαηλίδης και Θυμιάνης, με την προθεσμία για τη λίστα να λήγει απόψε τα μεσάνυκτα.

https://www.paok24.com/podosfairo/511361/i-teleytaia-eykairia-9/

 
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Η τελευταία ευκαιρία Τρέχουν οι “ασπρόμαυροι”, αλλά… Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 04, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.