Τι είπε ο Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ και σε ποιον παίκτη ποντάρει για αλλαγή!

Αυτό που προσπάθησε να περάσει στους παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ήταν η σοβαρότητα που πρέπει να δείξουν στο σημερινό παιχνίδι, δεδομένου ότι ο αντίπαλος προπονητής (Πάμπλο Γκαρσία) γνωρίζει καλά τον ΠΑΟΚ και ξέρει πώς θα προστατέψει την ομάδα του, ενώ η ατάκα του Ρουμάνου κόουτς, ήταν: «Εμείς πρέπει να είμαστε οι πρωταγωνιστές του αγώνα, δεν πρέπει σε κανένα σημείο να αφήσουμε τους αντιπάλους να πάρουν πρωτοβουλίες και να θυμόμαστε όλοι, ότι πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης, για να πάμε στη διακοπή πρωταθλήματος με 9 βαθμούς».

Είναι γεγονός ότι στη διάρκεια της προπόνησης, έδειξε ότι ποντάρει και στον νεαρό Σορετίρε, τον οποίο σταματούσε και έδινε οδηγίες για τον τρόπο που θέλει να μπαίνει στην αντίπαλη άμυνα, κάτι που σημαίνει ότι θα του δώσει θεση βασικου στο σημερινό παιχνίδι, ειδικά τώρα που δεν ακολούθησε την αποστολή ο τραυματίας Τάισον, όπως και ο Μπράντον, γιατί ο Τισουντάλι μπορεί να παίξει και φορ, εάν δεν πάει καλά ο Τσάλοφ.

 https://www.sfina.gr/ti-eipe-o-loutseskou-stous-paiktes-tou-paok-kai-se-poion-paikti-pontarei-gia-allagi/

Τι είπε ο Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ και σε ποιον παίκτη ποντάρει για αλλαγή! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 01, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.