ΠΑΟΚ και Κάλιαρι, μία… πονεμένη ιστορία! Οι ποδοσφαιριστές των “Ροσομπλού” που απασχόλησαν τον Δικέφαλο και η άκρη που… δεν βγαίνει!

Με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά, μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια απόκτησης του Παντελή Χατζηδιάκου, ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να αποκτήσει από την Κάλιαρι ως δανεικό τον Ματέους Βιετέσκα, προκειμένου να προλάβει να στείλει… ενισχυμένη τη λίστα του στην UEFA για τα οχτώ παιχνίδια της League Phase του Europa League.

Ωστόσο, για μία ακόμα φορά, ο Δικέφαλος δεν… έβγαλε άκρη με τον σύλλογο της Σαρδηνίας, κάτι που δεν συνέβη φυσικά για πρώτη φορά!

Το καλοκαίρι του 2019 οι «ασπρόμαυροι» ενδιαφέρθηκαν πολύ έντονα για την απόκτηση του 27χρονου τότε Φίλιπ Μπράνταριτς , ωστόσο οι διαπραγματεύσεις με την Κάλιαρι για τον αγορά του ποδοσφαιριστή δεν οδήγησαν πουθενά και απλά ο ΠΑΟΚ έχασε πολύ χρόνο για τον Κροάτη χαφ, ο οποίος τελικά παραχωρήθηκε δανεικός στην Χάιντουκ Σπλιτ, έναντι 300 χιλιάδων ευρώ!

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ επανήλθε για τον Μπράνταριτς και στο ξεκίνημα της σεζόν 2020-21, αυτή τη φορά με σκοπό να τον αποκτήσει δανεικό, οι συζητήσεις με την Κάλιαρι αποδείχθηκαν ξανά άκαρπες και τελικά ο Κροάτης παραχωρήθηκε δανεικός στην Αλ Αϊν!

Το καλοκαίρι του 2021 δε, ο «δικέφαλος» έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για τον 25χρονο τότε Ιταλό χαφ της ΚάλιαριΑλεσάντρο Ντεϊόλα, αλλά και πάλι δεν βγήκε… άκρη με τον σύλλογο της Σαρδηνίας και τον ιδιοκτήτη του, Τομάζο Τζουλίνι.

Ο τρίτος ποδοσφαιριστής της Κάλιαρι που απασχόλησε στο παρελθόν τον ΠΑΟΚ ήταν τον Ιανουάριο του 2021 ο Ουρουγουανός χαφ Κριστιάν Ολίβα, για να φτάσουμε στο φετινό καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του οποίου ο Δικέφαλος είχε στην “ατζέντα” του τον Ράζβαν Μάριν και φυσικά τον Παντελή Χατζηδιάκο που τελικά κατέληξε στην Κοπεγχάγη και τον Ματέους Βιετέσκα που μέχρι νεοτέρας παραμένει στην Κάλιαρι.

Φυσικά, για το ότι δεν έχει υπάρξει τα τελευταία πέντε χρόνια ένα deal με την Κάλιαρι, δεν αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του ιταλικού συλλόγου. Αναμφισβήτητα ωστόσο, είναι ένα καλό ερώτημα το γιατί ο ΠΑΟΚ επιμένει να έρχεται με διαπραγματεύσεις μαζί της, γνωρίζοντας πως οι “Ροσομπλού” δεν είναι και ιδιαίτερα… ευέλικτοι στις διαπραγματεύσεις όταν πρόκειται να παραχωρήσουν έναν ποδοσφαιριστή τους.

https://www.paok24.com/podosfairo/511579/paok-kai-kaliari-mia-ponemeni-istoria/

 

ΠΑΟΚ και Κάλιαρι, μία… πονεμένη ιστορία! Οι ποδοσφαιριστές των “Ροσομπλού” που απασχόλησαν τον Δικέφαλο και η άκρη που… δεν βγαίνει! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.