Ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος που μπορεί να κοιμάται ήσυχος

Η σοβαρότητα που δείχνει ο ΠΑΟΚ τον βοηθά να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και του εξασφαλίζει ηρεμία για τη συνέχεια, παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμά του.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από τον Βόλο και μετά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League οδηγεί μόνος του την κούρσα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει χάσει βαθμούς μόνο στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μέχρι τώρα τουλάχιστον αποφεύγει τις γκέλες στα παιχνίδια με τους θεωρητικά βατούς αντιπάλους.

Οι πρωταθλητές δείχνουν σοβαροί και πειθαρχημένοι στους αγώνες τους γεγονός που τους επιτρέπει να εκματελλευόνται τα στραβοπατήματα των υπολοίπων ομάδων που θα προσπαθήσουν να αμφισβητήσουν τα κεκτημένα τους, από την περασμένη σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να δείχνει πολυφωνία στην επίθεση, έχοντας ήδη πάρει γκολ από 14 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, χωρίς να εξαρτάται και τόσο πολύ από τις επιδόσεις των φορ κρούσης που έχει στο ρόστερ.

Έχοντας στην εστία του τον αξιόπιστο Ντομινίκ Κοτάρσκι μπορεί να χτίσει πάνω στον Κροάτη τερματοφύλακα την ανασταλτική του λειτουργία.

Την ώρα μάλιστα, που περιμένει από τον Ομάρ Κόλι να καλύψει, μαζί με τον Γιάννη Μιχαηλίδη, το κενό που έχει αφήσει στην αμυντική του γραμμή η παραχώρηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ, αλλά και τον Ντέγιαν Λόβρεν να δώσει βοήθειες στον Τόμας Κεντζιόρα για να μοιράζεται μαζί του τα παιχνίδια.

Επιβαρύνεται το πρόγραμμα, αλλά ξέρει πώς να το αντέξει

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει την Τετάρτη (25/9) στο νέο Europa League, ως κάτοχος του τίτλου και πρωτοπόρος της βαθμολογίας στο ελληνικό πρωτάθλημα, γεγονός που μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του.

Μπορεί το πρόγραμμά του να επιβαρύνεται έντονα με αγώνες κάθε τρεις ημέρες για τις επόμενες δυο εβδομάδες, ωστόσο με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί φαίνεται να είναι η ομάδα που έχει την μεγαλύτερη ηρεμία από όσες μπορούν να διεκδικήσουν φέτος το πρωτάθλημα.

Έτσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξασφαλίζει τη δυνατότητα να δουλέψει στις προπονήσεις με τους παίκτες του, να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του, ενσωματώνοντας τους παίκτες που αποκτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών και να συνεχίσει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Τετάρτη τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη, στη συνέχεια ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Άρη στην Τούμπα.

Στο πρόγραμμά του ακολουθεί η Στεάουα στην Τούμπα την Πέμπτη στις 3/10 κι ο εκτός έδρας αγώνας με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα.

Ο 55χρονος τεχνικός έχει δείξει και πέρυσι ότι ξέρει να διαχειρίζεται το ρόστερ του και να παρουσιάζει την ομάδα του ανταγωνιστική σε συνεχόμενα παιχνίδια κι αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και τώρα που το πρόγραμμά της αρχίζει να γίνεται και πάλι... ανηφορικό.

https://www.sport24.gr/football/o-paok-einai-o-monos-poy-mporei-na-koimatai-isychos.10383179.html

 

Ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος που μπορεί να κοιμάται ήσυχος Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 23, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.