Κυριάκος: «Ύψιστη προτεραιότητα Goal Line και ημιαυτόματο» Η τοποθέτηση του εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Λίγκα

Την θέση του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο εκπρόσωπος του Δικεφάλου στη Λίγκα, Κυριάκος Κυριάκος στη συζήτηση που υπήρξε για την εφαρμογή του ημιαυτόματου οφσάιντ και του Goal Line Technology.

Όπως σημείωσε ο Κυριάκος Κυριάκος η εφαρμογή της νέας σύμβασης του VAR με την ενσωμάτωση των δύο εργαλείων, αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα προκειμένου να φύγουν και οι τελευταίες σκιές από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κυριάκου Κυριάκου:

«Με κόπο και έξοδα όλων έχουμε πια ένα σούπερ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, μην θεωρήσετε απίθανο ένα πρωτάθλημα ή ένας υποβιβασμός να κριθεί σε…μισό πόδι οφσάιντ και τότε θα χτυπάμε το κεφάλι μας όλοι για πιθανή καθυστέρηση.

Προφανώς και η Πολιτεία που διαφημίζει την ενεργή της συμμετοχή κατά της Βίας και υπέρ της Ισονομίας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της και πληρώνοντας τη νέα σύμβαση του VAR με ενσωματωμένα τα εργαλεία του ημιαυτόματου οφσάιντ και του Goal Line Technology.

Να διαπραγματευτεί η Λίγκα και η ΕΠΟ με την Κυβέρνηση, ωστόσο όσο σκληρά κι αν χρειαστεί να διαπραγματευτούμε, μην θεωρήσουμε πως μπορούμε να πορευθούμε πολύ χωρίς όλα τα τελευταία εργαλεία -και όσα τυχόν εμφανιστούν στην πορεία-. Για εμάς είναι η ύψιστη προτεραιότητα να γίνει το συντομότερο».

https://inpaok.com/833985/kyriakos-ypsisti-proteraiotita-goal-line-kai-imiaftomato/

 

Κυριάκος: «Ύψιστη προτεραιότητα Goal Line και ημιαυτόματο» Η τοποθέτηση του εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Λίγκα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.