«Ύψιστη προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ να γίνει άμεσα» Ξεκάθαρη η θέση – απαίτηση του Δικεφάλου στο συμβούλιο της Super League για το ημιαυτόματο οφσάιντ!

Tην απόφαση “να πραγματοποιηθεί άμεσα λεπτομερής έρευνα για τα οικονομοτεχνικά δεδομένα και άλλα ζητήματα που άπτονται της τεχνολογίας του VAR, μετά τη λήξη της εν ισχύ σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Ε.Π.Ο. (αγωνιστική περίοδος 2025-26 και επόμενες), καθώς και για την υλοποίηση πρόσθετων λειτουργιών (Goal Line Technology και Semi Automated Offside)“, πήρε ομόφωνα η Super League στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της.

Η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πάντως, όπως αυτή εκφράστηκε από τον εκ των αντιπροέδρων της, Κυριάκο Κυριάκο, ήταν ξεκάθαρη:

«Με κόπο και έξοδα όλων έχουμε πια ένα σούπερ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, μην θεωρήσετε απίθανο ένα πρωτάθλημα ή ένας υποβιβασμός να κριθεί σε…μισό πόδι οφσάιντ και τότε θα χτυπάμε το κεφάλι μας όλοι για πιθανή καθυστέρηση. Προφανώς και η Πολιτεία που διαφημίζει την ενεργή της συμμετοχή κατά της Βίας και υπέρ της Ισονομίας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της πληρώνοντας τη νέα σύμβαση του VAR με ενσωματωμένα τα εργαλεία του ημιαυτόματου οφσάιντ και του Goal Line Technology.

Να διαπραγματευτεί η Λίγκα και η ΕΠΟ με την Κυβέρνηση, ωστόσο όσο σκληρά κι αν χρειαστεί να διαπραγματευτούμε, μην θεωρήσουμε πως μπορούμε να πορευθούμε πολύ χωρίς όλα τα τελευταία εργαλεία και όσα τυχόν εμφανιστούν στην πορεία. Για εμάς είναι η ύψιστη προτεραιότητα να γίνει το συντομότερο».

https://www.paok24.com/podosfairo/511654/ypsisti-proteraiotita-gia-ton-paok-na-ginei-amesa/

 

«Ύψιστη προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ να γίνει άμεσα» Ξεκάθαρη η θέση – απαίτηση του Δικεφάλου στο συμβούλιο της Super League για το ημιαυτόματο οφσάιντ! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.