Εμφάνιση… MVP από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι (videos). Δήλωσε «παρών» όποτε τον χρειάστηκαν οι συμπαίκτες του

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση με τα «ασπρόμαυρα» πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου (21/9) ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, επιβεβαιώνοντας πως αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων στη Super League.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας αποτέλεσε τον παίκτη-κλειδί του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο, αποσοβώντας σχεδόν όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Έβγαλε τα σουτ των αντιπάλων, αποσόβησε ένα πέναλτι και πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Σε 90 αγωνιστικά λεπτά ο νεαρός πορτιέρε κατέγραψε επτά επεμβάσεις, εκ των οποίων οι πέντε ήταν μέσα από τη μικρή περιοχή, ενώ μπλόκαρε κι ένα πέναλτι. Είχε 32 επαφές με τη μπάλα κι «άγγιξε» το 90% στην ακρίβεια των πασών του, έχοντας 15/17. Σχεδόν άψογες ήταν και οι επιδόσεις του στις μακρινές μπαλιές, έχοντας επτά επιτυχημένες από τις συνολικά εννιά.

Η εξαιρετική εμφάνισή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος σπάνια μιλά για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, ωστόσο έπλεξε το εγκώμιο του Κροάτη τερματοφύλακα στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα.

«Έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι εκπληκτικός και θέλω να το τονίσω. Πολλές φορές αποφεύγω να μιλάω για παίκτες μου, αλλά ο Κοτάρσκι εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του. Δεν είναι πάντα πολλές οι φάσεις που χρειάζεται σε ένα ματς αλλά όταν τον χρειαζόμαστε είναι εκεί και είναι εκπληκτικός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός, αποθεώνοντας τον ποδοσφαιριστή του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ντομινίκ Κοτάρσκι βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2022 κι έκτοτε έχει απουσιάσει ελάχιστες φορές από τα γκολπόστ, αποτελώντας τον «βράχο» της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου, έχοντας κομβικό ρόλο σε πολλές αναμετρήσεις. Οι καλές εμφανίσεις του με τη φανέλα του Δικεφάλου έφεραν τις πρώτες κλήσεις από την Εθνική Κροατίας, η οποία τον ενέταξε στις τελευταίες της αποστολές σε φιλικές αναμετρήσεις και Nations League, δείχνοντας πως μπορεί να αποτελέσει τον επόμενο τερματοφύλακα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Μάλιστα, η σπουδαία πορεία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έφερε και ανανέωση στο συμβόλαιό του. Τον Οκτώβριο του 2023 υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου, το οποίο πλέον έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει ήδη πέντε clean sheets σε δέκα παιχνίδια.

https://inpaok.com/835934/emfanisi-mvp-apo-ton-ntominik-kotarski-videos/

 

Εμφάνιση… MVP από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι (videos). Δήλωσε «παρών» όποτε τον χρειάστηκαν οι συμπαίκτες του Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 23, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.